Hesabım
    Dexter'ın Yeni Sezonundan İlk Teaser Yayında!

    Dexter'dan ilk tanıtım videosu geldi..

    Dexter'ın yaklaşan 9. sezonu için yayınlanan yeni teaser, dizinin ölümcül köklerine dönüşünün ilk tanıtımını yapıyor. Michael C.Hall'ın en meşhur seri katili tekrar canlandıracağı dizi bu yılın sonlarında geri dönecek. Orijinal dizinin showrunnerı Clyde Phillips'in dördüncü sezondaki ayrılıktan sonra geri dönmesiyle birlikte  hayranlar, on bölümlük mini dizinin Dexter'ın orijinal dizi finalinde yapılan bazı hataları düzeltebileceğini umuyorlar.

    Birçok hayran, Dexter'ın sekizinci sezonunun finalini tüm zamanların en kötü sonlarından biri olarak görüyor ve gelecek dokuzuncu sezonda beklentileri karşılayabilmek için ekstra baskı uyguluyor. Hall, bu noktada geri dönmesi planlanan tek orijinal oyuncu ancak dizi, oyuncu kadrosunun geri kalanını oluşturmaya başladı. Dizi, Dexter'ı son olarak Oregon'da vahşi doğada bırakmıştı ve yayınlanan videoya göre yeni sezon bu noktadan başlayacak. 

    Showtime'ın Dexter için açtığı Twitter hesabında yayınlanan yeni video, ana karakterin gerçek doğasına bir dönüş sunuyor. Hall, klibi anlatırken, kısa video bir ağaç kütüğünün üzerine saplanmış bir baltaya yavaşça yaklaşıyor. Bu olurken, Dexter'ın "Doğaya geri dönmek gibisi yok." dediği duyulabilir. Sonunda, kar üzeinde kan kırmızısı Dexter logosuyla klip sona eriyor.

    Finalde, bir süre komada kaldıktan sonra Dexter, kız kardeşini yaşam desteğinden çıkarmaya ve vücudunu denize atmaya karar verir. Bu karar da dizi finalinin tartışmalı anlarından sadece biri. Ne yazık ki, Dexter bu hatayı düzeltemeyecek ama dizinin kökenine saygı duyan yeni bir hikaye anlatabilecek. Dexter'ın 9. ve bu kez son sezonu 2021'in ikinci yarısında izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top