Hesabım
    Emilia Fox, AMC'nin Dedektif Dramasında Başrol Oynayacak

    Dizi, İtalya'da geçen bir polisiye hikaye anlatacak

    İngiliz aktör Emilia Fox ("Silent Witness"), AMC Networks'ün mayıs ayında İtalya'da çekime başlayacak dedektif draması "Signora Volpe"de İtalya'da dedektiflik yapan ve hayal kırıklığına uğramış eski bir İngiliz casusu olarak rol alacak. Üç 90 dakikalık bölümden oluşan dizi, ITV Studios destekli yapım şirketi Route 24 tarafından çekiliyor ve proje İtalyan prodüksiyon hizmeti veren, İtalyan ITV'ye ait Cattleya ile ortak yürütülüyor.

    “Signora Volpe”, aynı zamanda yönetici yapımcılar olan Rachel Cuperman ve Sally Griffiths (“Midsomer Murders") tarafından yaratıldı ve yazıldı. Emilia Fox, yıllar sonra bir M16 ajanı olarak görev yapan, Tara Fitzgerald'ın ("Game of Thrones") canlandırdığı kız kardeşi Isabel'i ziyaret etmek için Umbria'da bir köye gidecek olan Sylvia adlı karakteri oynayacak ve orada bir cinayet soruşturmasına dahil olacak.

    İtalya'da yeni hayatına başlarken, Sylvia nereye giderse gitsin bu belanın peşinden geldiğini fark eder. Adalet tutkusu, macera içgüdüsü ve kendini haklı çıkarmak için tam bir hırs ve kararlılıkla motive olan Sylvia, tanıtım materyallerine göre çok geçmeden daha zorlayıcı suçlara ve gizemlere karışacak. Sunulan özette, "Dünyevi bir cennet gibi görünse de Umbria, şehvetin, açgözlülüğün ve nefretin şehrin arka sokaklarında olduğu gibi kolayca yeşerdiği bir yer." deniyor.

    Dizinin diğer yönetici yapımcıları, Route 24 için Marc Samuelson ve Josie Law, Acorn Media Enterprises için Catherine Mackin ve aynı zamanda şovun ilk bölümünü yönetecek olan Emilia Fox ve Dudi Appleton ("Silent Witness", "Thorne") olacak. Mark Brozel ("Humans", "ShakespeaRe-Told"), "Signora Volpe"nin ikinci ve üçüncü bölümlerini yönetecek. Patricia Rybarczyk (“The Last Bus”) ve Cristina Giubbetti ("Domina)" yapımcılığı üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top