Hesabım
    Who Killed Sara'nın İkinci Sezonundan Altyazılı Fragman

    Dizi, 19 Mayıs'ta ikinci sezonuyla geri dönecek..

    Netflix, “Who Killed Sara?”nın yaklaşan ikinci sezonu için altyazılı resmi fragmanı yayınladı. İkinci sezon, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de 19 Mayıs'ta prömiyer yapacak. İkinci sezon, kız kardeşi hakkında cevaplar arayan Alex Guzman'ı (Manolo Cardona) takip etmeye devam edecek ve onun ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü Lazcano ailesinden intikam almaya çalışacak.

    Alex, arka bahçesinde gömülü, gizemli bir ceset bulduğunda, ilk sezon finali sona erdi ve kalan bölümler için hemen yeni yayın planları yapıldı. Bu arada, yeni bilgiler, kız kardeşinin gerçekten düşündüğü kişi olmadığına inanmasına neden oldu. İkinci sezon, katili bulmak, intikam duygusu ve bolca kafa karışıklığıyla izleyici karşısına çıkacak.

    Dizide, Manolo Cardona, Carolina Miranda, Ginés García Millán, Claudia RamírezEugenio Siller ve Alejandro Nones rol alıyor. İkinci sezonda ayrıca Ximena Lamadrid, Leo Deluglio, Andrés Baida, Ana Lucía Domínguez, Polo Morín, Luis Roberto Guzmán, Fátima Molina, Ela Velden, Matías Novoa, Daniel Giménez Cacho, Héctor Jiménez, Marco Zapata, Antonio de la Vega ve Litzy Domínguez'in performansları da yer alıyor.

    İkinci sezon bölümlerini David "Leche" RuizCarlos Bolado ve Poncho Pineda yönetecek. José Ignacio Valenzuela, Perro Azul adına yapımcılığı da üstlenen Juan Uruchurtu ile birlikte yazar olarak görev yapıyor. Yeni sezon, 19 Mayıs 2021 tarihinde izleyiciyle buluşacak ve yine 10 bölümden oluşması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top