Hesabım
    Amazon Animasyonu "Invincible", 2. ve 3. Sezon Onayı Aldı

    Övgüler toplayan animasyon, en az iki sezon daha devam edecek..

    Amazon, övgüler toplayan yeni animasyon serisi Invincible'a iki sezonluk onay verdi. Duyuru, dizinin ana karakterini seslendiren Steven Yeun'la birlikte perşembe günü Twitter'da Robert Kirkman tarafından yapıldı. Paylaşılan videoda Yeun'un haberi öğrendiği an paylaşıldı. Haberler, 30 Nisan'da Amazon'da yayınlanacak olan ilk sezon finalinden önce geliyor.

    Kirkman ayrı bir açıklamada, "Invincible'ın arkasına koydukları destek ve bağlılık için Amazon'a son derece müteşekkirim. Çizgi roman, Cory (Walker) ve benim okuyup severek büyüdüğümüz bir türe karşı gerçekten bir aşk mektubu ve animasyon dizileriyle karakterlerimizin yeniden canlanmasını izlemek için sevindirici bir yolculuk oldu. Bu hikayeye en az iki sezon daha devam edeceğimiz için çok heyecanlıyız." dedi.

    Bir saat süren yetişkin animasyon dizisi, Kirkman, Cory Walker ve Ryan Ottley'nin aynı adlı Skybound / Image çizgi romanına dayanıyor. 17 yaşındaki Mark Grayson (Yeun), kendi yaşındaki diğer tüm erkekler gibi davranıyor, babası Omni-Man (J.K. Simmons)'in gezegendeki en güçlü süper kahraman olması dışında! Ancak, Mark kendi güçlerini geliştirirken, babasının mirasının göründüğü kadar kahramanca olmayabileceğini keşfeder.

    Orijinal seslendirme kadrosunda Yeun ve Simmons'la birlikte Sandra Oh, Seth Rogen, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Zazie Beetz, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Zachary Quinto, Mahershala Ali, Melise, Kevin Michael RichardsonGrey Griffin ve Khary Payton yer laıyor. "Invincible"ın yapımcılığını Skybound, yönetici yapımcılığını ise Kirkman, Simon Racioppa, David Alpert ve Catherine Winder üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top