Hesabım
    Toni Collette, Colin Firth'lü HBO Dizisine Dahil Oldu

    HBO, yeni mini dizi için çalışmalara başladı

    Toni Collette, HBO Max mini dizisi “The Staircase”te Colin Firth'le birlikte rol alacak. Sekiz bölümlük dizi, 2001 yılında karısı Kathleen'i (Collette) öldürmekle suçlanan Michael Peterson'ın (Firth) davası hakkındaki çeşitli kitap ve raporların yanı sıra, aynı adlı belgesel dizisine dayanıyor. Evlerinde merdivenlerden düştükten sonra öldü, ancak polis onun onu sopayla öldürdüğünden şüphelendi ve olay yerini kaza gibi gösterecek şekilde sahnelendiğini düşündü.

    Collette, hem sinema, hem de televizyonda çok sayıda eleştirmenin de beğenisini kazanan performansıyla tanınan en ünlü aktrislerden biri konumunda. Televizyonda en son Netflix dizisi “Unbelievable”da rol aldı ve yayıncının yakında yayınlanacak olan “Pieces of Her” dizisinde de rol alacak. 2009'da Showtime dizisi “United States of Tara”daki başrolüyle Emmy kazandı ve sonraki yıl dizi Altın Küre kazandı.

    Film tarafında ise Collette, yakın zamanda popüler Rian Johnson filmi “Knives Out”ta yer aldı. İlk önemli çıkışını ise, ona aynı zamanda en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandıran “The Sixth Sense" filmiyle yapmıştı. Diğer filmleri arasında “Muriel's Wedding”, “Hereditary” , “Little Miss Sunshine” , “About a Boy” ve “Tsunami: The Aftermath” yer alıyor.

    “The Staircase” adlı yeni proje, mart ayında HBO Max'ten tam sezonluk bir onay aldı ve hazırlıklar vakit kaybedilmeden başladı. Programın yazarı ve baş yapımcıları Antonio Campos ve Maggie Cohn olurken, Campos ayrıca sekiz bölümün altısını da yönetecek. Dizi, HBO Max ve Annapurna Television arasında bir ortak yapım olarak çekilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top