Hesabım
    Justin Theroux ve Neil Cross'lu "The Mosquito Coast", Prömiyer Yapıyor

    Klasik roman, modern bir uyarlamayla TV'ye geliyor..

    Ateşten buz yapmanın bir yolunu bulan dahi bir mucit, karısı ve evde eğitim görmüş iki çocuğuyla birlikte şehir hayatının dışında yaşar. Televizyonları yok, cep telefonları yok, kullanabilecekleri, takas edebilecekleri ya da satabilecekleri atılmış eşyalar için çöplüğü arıyorlar, çünkü Amerikan tüketiciliğinin geldiği nokta ve yarattığı israftan endişe duyuyorlar. Bir yandan, bu eksantrik ama belki de idealist bir yaşam biçimine dönüşüyor. Öte yandan ise, bu tehlikeli ve federaller sonunda izlerini yakaladılar.

    Bu hikaye, Allie Fox (Justin Theroux),  eşi Margot (Melissa George), kızı Dina (Logan Polish) ve oğlu Charlie (Gabriel Bateman) ile birlikte ailesinin hikayesi. Neil Cross'un yaratıcı liderlik etitği Apple TV Plus dizisi “The Mosquito Coast”, Paul Theroux'nun 1981 tarihli aynı adlı romanından uyarlandı. Theroux, aynı zamanda dizinin yönetici yapımcılığını da üstlenecek.

    Charlie’nin bakış açısından anlatılan roman, Allie onları tüketimden kaçmak için ABD dışına çıkarırken aileyi takip ediyor. Kültürel ve yakın olduğuna inandığı bir savaş, nihai varış noktaları olan Honduras'ın Sivrisinek Kıyısı'na gitmelerini sağlıyor. Yedi bölümden oluşan Cross'un uyarlamasının ilk sezonu, kitaptaki olayların bir ön filmi olarak görülüyor ve Allie, ailesini önce Meksika'ya götürmeye odaklanıyor.

    Yeni versiyon, bir dönem dizisi yerine günümüzde geçen bir hikayeyi ekranlara taşıyacak. Cross, gösteriyi kitabın zaman diliminde tutmayı asla düşünmediğini daha önceki bir röportajında açıklamıştı. Bunun en büyük nedeni, Peter Weir'in 1986 yapımı film uyarlamasının bunu zaten başarıyla yapmış olması. "The Mosquito Coast" 30 Nisan'da Apple TV Plus'ta prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top