Hesabım
    ‘The Flash’ Oyuncuları Carlos Valdes ve Tom Cavanagh, Diziden Ayrılıyor

    Dizinin sekizinci sezonu için önemli değişiklikler

    "The Flash", sekizinci sezonu için CW'ye geri dönmeye hazırlanırken, orijinal yıldızlarından ikisi veda ediyor. Carlos Valdes ve Tom Cavanagh, 7. sezondan sonra resmi olarak diziden ayrılıyor. Zeki ve huysuz bilim adamı Harrison Wells'in (ve Flash düşmanı Eobard Thawne'nin) birkaç alternatif versiyonunu oynayan Cavanagh, teknik olarak görevini Sezon 6'da sona erdirmeye hazırdı. Ancak, pandemik kapanmadan sonra, Cavanagh diziye devam etti.

    Cavanagh, yedinci sezonun ilk üç bölümünden beri, tekrarlayan bir "konuk" yıldız olarak adlandırılıyor. Bu arada Valdes, macerasını 7. sezon finali ile düzenli bir seri oyuncusu olarak sonlandıracak. Seriye, S.T.A.R.'da yerleşik teknoloji meraklısı Francisco "Cisco" Ramon olarak başladı. Flash olarak Barry Allen’ın süper giysisinin oluşturulmasına ve korunmasına yardımcı olan laboratuarda görev aldı. Sonunda Cisco, Vibe'nin (ve daha sonra Mecha-Vibe'nin) süper kahraman kişiliğini üstlendi.

    Yapımcı ve dizi sorumlusu Eric Wallace yaptığı açıklamada, "Her iki oyuncunun da konuk yıldızlar olarak geri dönmesi için kapıyı açık tuttuyoruz. Tom ve Carlos yedi sezon şovumuzun ayrılmaz bir parçası oldular ve çok özlenecekler. İkisi de, dünyanın dört bir yanındaki hayranların ve izleyicilerin sevdiği karakterleri yaratan inanılmaz yetenekler. Bu yüzden geri dönüş ihtimalleri için kapıyı mutlu bir şekilde açık tutuyoruz." dedi.

    Valdes ve Cavanagh'ın ayrılmasıyla, "The Flash" ana orijinal kadrosu, Allen olarak Grant Gustin, Iris West-Allen rolünde Candice Patton, Caitlin Snow (Killer Frost) olarak Danielle Panabaker ve Iris'in babası Joe West rolünde Jesse L. Martin olarak devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top