Hesabım
    Netflix Dizisi "Ragnarok"un İkinci Sezonundan Altyazılı Fragman

    Ragnarok'un yeni sezonu için geri sayım başladı.

    İlk sezonu hem seyirci, hem de eleştirmenlerden geçer not alan Netflix'in fantastik gençlik dizisi Ragnarok, 27 Mayıs'ta geri dönüyor. Geri sayımın başladığı yeni sezonun altyazılı fragmanı ise Netflix Türkiye'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Fragmana göre, ikinci sezonda da izleyicileri yine heyecanı yüksek bölümler bekliyor. 

    Netflix'in ikinci sezon için yayınladığı resmi özet şöyle; "Bütün bir kasabayı ve hatta belki de ülkeyi hakimiyeti altına alan kadim ve son derece güçlü bir düşmanla karşı karşıya olduğunu yeni öğrenmiş 17 yaşında bir lise öğrencisi olsaydınız ne yapardınız? Magne, aradığı cevapları ve müttefikleri acaba çok geç olmadan bulabilecek mi?"

    Dizinin oyuncu kadrosunda, David Stakston (Magne), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor) ve Emma Bones (Gry) yer alıyor. İkinci sezonda yeni yüzlerle de karşılaşacağız. Merakle beklenen Ragnarok'un heyecan verici ikinci sezonu 27 Mayıs’ta tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de yayında olacak.

    Seri, Danimarka yapım şirketi SAM Productions tarafından çekiliyor. Adam Price (Borgen) yaratıcı, yazar ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Ayrıca, dizinin yürütücü yapımcılığı Meta Louise Foldager (Antichrist, Melancholia), yapımcılığı Stine Meldgaard Madsen (Pros and Cons, Something's Rockin ), senaryo yöneticiliği Emilie Lebech Kaae ve yönetmenliği Mogens Hagedorn tarafından gerçekleşiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top