Hesabım
    Netflix, "365 Days"e İki Devam Filmi Birden Çekiyor!

    Altın Ahududu adayı erotik filme devam yapımları yolda..

    Netflix için 2020 yılının küresel başarısı olan ama aynı zamanda Altın Ahududu adayı olarak yılın en kötü filmleri arasında gösterilen Polonya yapımı “365 Days”e iki devam filmi birden geliyor. Dev yayıncı, "365 Days"in devam bölümleri için prodüksiyonun başladığını duyurdu. Orijinal film, Sicilya Mafya ailesinin bir üyesi olan Massimo ve bir satış direktörü olan Laura'nın yaşadıklarına odaklanıyor.

    Devam filmleri, Massimo ve Laura'nın geri döndüğünü görecek ama birleşmeleri Massimo'nun aile bağları ve Laura'nın hayatına giren gizemli bir adam tarafından karmaşık hale gelecek. Orijinal film Netflix'in hakları satın almasıyla oluştu ama bu kez direkt Netflix yapımı devam filmleri olacak. Orijinal oyuncular Michele Morrone, Anna-Maria Sieklucka, Magdalena Lamparska ve Otar Saralidze devam filmleri için geri dönüyor. Simone Susinna oyuncu kadrosuna katılarak yeni bir karakter olan Nacho'yu canlandıracak.

    İlk film, dünya genelinde 90'dan fazla ülkede Netflix'in günlük En İyi 10 listesinde yer aldı ve 2020'de Google'da dünya çapında en çok aranan dördüncü film oldu. Ancak, tecavüz kültürüne katkıda bulunmakla suçlandı ve hizmetten kaldırılması için kampanya düzenlendi. Şarkıcı Duffy, Netflix'e filme itiraz eden bir mektup yazdı. Duffy, "Netflix gibi bir platformun, kaçırmayı erotikleştirmesi, cinsel şiddeti ve kaçakçılığı "seksi" bir film olarak göstermesi beni üzüyor." dedi. Netflix, filmin şiddet, cinsellik ve çıplaklık konusunda uyarıda bulunduğunu belirterek filmi kaldırmayı reddetti ve bunun orijinal bir yapım değil bir satın alma olduğuna işaret etti.

    Orijinali gibi devam filmleri de Barbara Bialow ve Tomasz Mandes tarafından yönetilecek. Yapımcılığını Ewa Lewandowska ve Maciej Kawulski yapacak. Devam filmleri, orijinal filmin senaryosunu Mojca Tirs'le birlikte yazan Blanka Lipinska'nın kitap serisinin devamına dayanacak. Devam filmlerinin prodüksiyonu bu ay Polonya ve İtalya'da başlayacak ve filmlerin 2022'de tüm dünyada Netflix'te gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top