Hesabım
    Netflix'ten Fatih Terim Belgeseli Geliyor!

    Netflix, futbolun önemli ismi hakkında bir belgesel hazırlıyor..

    Netflix Türkiye, dün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, Galatasaray Teknik Direktörü ve futbolun yaşayan efsanesi Fatih Terim hakkında bir belgesel hazırladığını duyurdu. Netflix'in Twitter hesabından "Topun olduğu yerde pozisyon aldık, bekliyoruz @fatihterim hocam. Fatih Terim belgeseli yakında Netflix’te." paylaşımı yapıldı.

    Tüm dünyada yayınladığı spor belgeselleriyle bilinen ve futbolun efsane isimlerinini hayatlarını masaya yatıran Netflix, Türkiye'den ilk olarak Fatih Terim'i seçti. Galatasaray ve Milli Takım'da defalarca teknik diretörlük yapan, ülkenin en önemli sportif başarılarının çoğunluğunda yer alan Terim, şu sıralar Galatasaray'daki dördüncü dönemini yaşıyor.

    1953 Adana doğumlu olan Terim, futbolculuk döneminde Adana Demirspor ve Galatasaray formalarını giydi. Galatasaray'da kaptanlık yapan başarılı isim, uzun bir süre kırılamayan bir rekorla Milli Takım'da en çok forma giyen futbolcu oldu. Futbol bıraktıktan sonra teknik direktörlük kariyerine başladı ve ülke futboluna damgasını vurdu.

    Bir süre Fiorentina ve Milan takımlarını da çalıştıran Terim, şu sıralar Galatasaray'da kendi adına 9. şampiyonluğunu yakalamak için mücadele veriyor. Netflix'in paylaşımına cevap veren Terim, "Kameraları, ışıkları hazırla @netflixturkiye başlıyoruz..." notu içeren bir Tweet attı. Şimdilik belgeselin adı ve gösterim tarihi belli değil. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top