Hesabım
    Lars Von Trier, ‘The Kingdom’ İçin Orijinal Kadroyla Görüşüyor!

    Yeni sezon için kadro şekilleniyor..

    Lars von Trier, 1990'ların kült klasik hastane dizisi “The Kingdom”ın orijinal oyuncu kadrosunun birkaç üyesini yaz sonuna kadar çekilecek üçüncü ve son sezon için yeniden bir araya getiriyor. “The Kingdom”ın beklenen dönüşünün kadrosunda Bodil JørgensenGhita Nørby (“Silent Heart”), Nicolas BroPeter Mygind (“Last Christmas”) ve Søren Pilmark (“Downsizing”) yer alıyor.

    Daha az tanınan yeni oyuncular önümüzdeki aylarda açıklanacak. Zentropa, NENT ve DR tarafından hazırlanan dizi, Kopenhag'ın The Kingdom olarak da bilinen önde gelen hastanesindeki iyilik ve kötülük hakkında bir hikaye sunuyor. Oyuncu kadrosuna yeni eklenenler arasında, uyurgezer Karen olarak başrollerden birini üstlenecek olan Nicolas Bro ("Riders of Justice") ve Bodil Jørgensen ("In a Better World") yer alıyor.

    Dizi, hastaneyi kıyametten kurtarmak için çözülmemiş sorulara yanıt arayan Karen'ı takip edecek. Karen, bir gece derin bir uykuya daldı, karanlığın içinde ve anlaşılmaz bir şekilde hastanenin önünde belirdi. Kopenhag'daki eski ağartma havuzlarının üzerine inşa edilen, kötülüğün kök saldığı, gizemli ve lanetli bir atomsfere geldi. Günlük tekrarlanan bir mücadeleyle karşı karşıya ve hastane hakkında ilginç hikayeler karşısına çıkmaya başlıyor. 

    Lars von Trier, senaryoyu önceki sezonları da birlikte yazdığı Niels Vørsel ile birlikte yazdı. Louise Vesth, Zentropa için prodüksiyon yapıyor. "The Kingdom Exodus", her biri yaklaşık 60 dakika süren beş bölümden oluşacak ve 2022'de prömiyer yapması bekleniyor. Serinin yapımcılığını Zentropa Entertainments, Film I Vast, Zentropa Sweden ve Ginger Pictures birlikte yapıyor. TrustNordisk, uluslararası satışlarla ilgilenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top