Hesabım
    Psikolojik Gerilim "Evil"ın İkinci Sezonundan Teaser!

    Paramount Plus'a taşınan Evil'ın yeni sezonundan fragman

    Geçen hafta, psikolojik gerilim dizisi "Evil"ın CBS'ten Paramount Plus'a taşındığına dair haberlerin duyurulmasının ardından yayıncı, tüyler ürpertici bir fragmanla ikinci sezonun prömiyer tarihini açıkladı. "Evil"ın ikinci sezonu 20 Haziran'da Paramount Plus'ta başlayacak. 13 bölümlük sezon, her pazar yeni bölümler halinde yayınlayacak.

    Yeni sezonun teaserı, "Evil" karakterlerinin hikayelerini ürkütücü bir müzik üzerinden sergiliyor ve her biri kendi doğaüstü savaşlarında yer alıyor. Şeytan çıkarma, tüyler ürpertici cinayetler ve korkutucu yaratıkların yer aldığı yeni video iki dakikadan kısa bir süre olmasına rağmen hiçbir korku eksikliği yaşatmıyor. "Evil", kötülüğün kökenini inceleyecek ve fenomeni bilim - din doğrultusunda araştıracak.

    Dizi, kilisenin gizemli olaylarını araştırmak ve karar vermek için yakında Katolik rahip olacak David (Mike Colter) ve müteahhit Ben'e (Aasif Mandvi) katılan adli psikolog Kristen Bouchard'ı (Katja Herbers) konu alıyor. Mantıklı bir açıklama ya da doğaüstü olaylar araştırılıyor. Dizinin ikinci sezonunda Kristen, bir adamı öldürdükten sonra kendisinin karanlık tarafıyla yüzleşmekte zorlanır, David, baştan çıkarıcı bir durumla karşılaşır ve Ben’in gece korkuları onun en büyük korkuları haline gelir.

    “Evil” dizisinde ayrıca, Michael Emerson, Christine Lahti, Kurt Fuller, Brooklyn Shuck, Skylar Grey, Maddy Crocco ve Dalya Knapp rol alıyor. Seri, King Size Productions'la birlikte CBS Studios tarafından çekiliyor. Robert King, Michelle King, Liz Glotzer ve Rockne S. O’Bannon yönetici yapımcılar olarak yeni sezonda da görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top