Hesabım
    ‘Firefly Lane’, Netflix'ten İkinci Sezon Onayı Aldı

    Romantik drama için devam kararı geldi..

    Netflix, romantik drama “Firefly Lane”i ikinci sezon için yenilediğini duyurdu. Dizinin ilk sezonu şubat ayında prömiyer yaptı. Katherine Heigl ve Sarah Chalke'nin rol aldığı dizi Kristin Hannah'ın aynı adlı romanından uyarlandı. Hem Heigl, hem de Chalke, 2022'de çıkması planlanan ikinci sezon için rollerine geri dönecek.

    Dizide, Tully (Heigl) ve Kate (Chalke)'in on dört yaşında bir araya geldiklerinden orta yaşa kadar olan arkadaşlıklarını görüyoruz. Tanıştıklarında Tully, görmezden gelinmeyecek derece küstah ve cesur bir kızken, Kate hiç fark edilmeyen, ürkek ve utangaç bir kızdır. Ancak, bir trajedi onları bir araya getirdiğinde, ömür boyu bağlı kalırlar ve sonsuza dek ayrılmaz en iyi arkadaşlar olurlar.

    Birlikte, otuz yıllık inişli çıkışlı bir hayat ve arkadaşlık yaşayan ikili, bu sürede, zaferler, hayal kırıklıkları ve kalp kırıklığı üçgeninde yaşarlar. Olaylar bazen neşelerini ve arkadaşlıklarını zorlar. Biri, muhteşem bir servet ve şöhrete kavuşurken, diğeri evliliği ve anneliği seçer. Ancak, on yıllar boyunca bağları sıkı kalır, ta ki nihai sınavla karşılaşıncaya kadar.

    Maggie Friedman diziyi televizyon için geliştirdi ve yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak hizmet veriyor. Heigl ayrıca Shawn Williamson ile birlikte yürütücü yapımcılık yapıyor. Hannah ise dizinin yardımcı yapımcısı. Gösteri, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı ama izleyiciler arasında popüler olduğunu kanıtlayarak, çıkış yaptığı hafta en üst sıraya yerleşti. Nielsen'e göre, 10 bölümlük ilk sezon Netflix'te ilk beş gününde 1,3 milyar dakika izlendi. Bu, "Bridgerton", "Cobra Kai" ve "The Crown" gibi Netflix hitlerini ve ayrıca "WandaVision"ı geride bırakacak kadar iyiydi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top