Hesabım
    ‘Mare of Easttown’, Etkileyici Bir Bölümle Final Yaptı

    Mare of Easttown'ın Emmy adaylıklarında şansı ne kadar?

    Brad Ingelsby'nin yazdığı ve Craig Zobel'ın yönettiği HBO mini dizisi Mare of Easttown, etkileyici bir final bölümüyle macerasını sonlandırdı. Başrolünde Kate Winslet'ın olduğu dizi, hem kendi hayatındaki zorlukların üstesinden gelmeye çalışan, hem de kasabada ortaya çıkan suç olaylarını çözmekle uğraşan Mare adlı bir polisin yaşadıklarına odaklanıyor.

    7 bölümlük dizi geçtiğimiz günlerde finalini yaptı ve gerek eleştirmenler, gerekse izleyicilerden geçer not almayı başardı. Özellikle Kate Winslet'ın muhteşem performansı sosyal medyada gündem olmayı başardı. Dizi, karakterler üzerinden yaptığı harika çıkarımlarla ve göndermelerle beğenildiği gibi, final bölümündeki sürpriziyle de ekran başındaki izleyicileri etkilemeyi başardı.

    HBO, diziyi bir sezonluk bir mini dizi olarak tasarladı. Ancak, Kate Winslet verdiği bir röportajda yeni bir sezon düşünülmesi halinde kesinlikle role geri dönmek isteyebileceğini dile getirdi. Dizinin belki de beklenenden çok beğenilmesi ve reytinglerde yüksek sonuçlara ulaşması HBO'nun bunu düşünmesini sağlayabilir. Bir de tabii olası Emmy Ödülleri...

    Temmuz ayında açıklanacak olan Emmy adaylıkları için dizilerin son gösterim tarihi 31 Mayıs'tı ve Mare of Easttown da adaylık için gereken koşullara sahip. Kate Winslet'ın adaylığına kesin gözüyle bakabiliriz. Dizi de mini dizi kategorisinde adaylık kapacaktır. Bunun yanı sıra Julianne Nicholson (Lori) ve Jean Smart (Helen) için de adaylık beklentisine girebiliriz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top