Hesabım
    BluTV'den İddalı Bir Yerli Dizi Geliyor: "Saklı"

    Dizi, yabancı bir yapımdan uyarlama olacak.

    Türkiye'nin önemli dijital platformlarından BluTV, bir iddialı dizisini daha duyurdu. Yerli orijinal diziler arasına eklenecek yapımın adı "Saklı" olarak belirlendi. Dizi, Showtime'ın çok izlenen ve çok sevilen dizisi The Affair'dan uyarlanıyor. 2014 - 2019 yılları arasında yayınlanan orijinal dizide bir yasak aşk ve sonrasında gelişen olaylar anlatılıyordu.

    Dizinin oyuncu kadrosunda ise sinema ve TV dünyasının sevilen isimleri yer alıyor. Başlıca rollerde Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar, Fırat Çelik ve Ahmet Rıfat Şungar yer alıyor. Bu isimlere yardımcı rollerde efsane isimler eşlik edecek. Bu isimler arasında, Nur Sürer, Zuhal Olcay, Erdal Küçükkömürcü ve Janset yer alacak. 

    Dizinin uyarlama senaryosunu Deniz Akçay kaleme alıyor. Akçay, İstanbullu Gelin, Hayat Bilgisi ve Dila Hanım gibi yapımlarla adından söz ettirmeyi başardı. Yönetmen koltuğunda ise Ömür Atay oturuyor. Atay, Bir İstanbul Masalı, Masumiyet, Aşk Meydan Savaşı ve Kapalı Çarşı dizileriyle geniş kitleler tarafından tanınan ve sevilen bir yönetmen. 

    BluTV, yakın zamanda "İlk ve Son" adlı dizi için çalışmaların başladığını da duyurmuştu. Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin buluştuğu dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor ve bu proje ilk dijital işi olacak. Dizinin çekimleri başladı ve duyuru başrol oyuncularından geldi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top