Hesabım
    Ünlü İsimlerin yer Aldığı "KEFE" Podcast Dizisi Yayında!

    KEFE, dinleyenleri gizem ve aksiyon dolu sorgulayıcı bir yolculuğa çıkarıyor.

    Başrollerini Öner Erkan ve Sanem Öge’nin paylaştığı, Podbee Media’nın Karanlık Bölge ve Denge’m’den sonra üçüncü dizi yapımı KEFE, dinleyiciyle buluştu. Altı bölümden oluşan ve bölüm uzunlukları 25-40 dakika arasında değişen KEFE Podcast Dizisi’nin senaryosu Başar Öztürk’e, yönetmenliği ise Tansu Biçer ve Tülin Özen’e ait.

    Podbee Media yapımı KEFE, dinleyenleri gizem ve aksiyon dolu sorgulayıcı bir yolculuğa çıkarıyor. Senaryosunu Başar Öztürk’ün, yönetmenliğini Tansu Biçer ve Tülin Özen’in, müziklerini ve ses tasarımını Okan Kaya’nın, yapımcılığını ise Podbee Media’nın üstlendiği; Türkiye’de örneğine pek rastlanmayan legal-drama türündeki KEFE’nin ilk bölümü, 25 Mayıs’ta dinleyiciyle buluştu.

    İlk dört bölümü yayında olan KEFE’nin son bölümünü 8 Haziran’da yayınlandı. Podbee Media ağı içinde “Fularsız Entellik”, “Nevşin Mengü ile Trend Topic”, “Deniz Göktaş’a Ayıracak Vaktim Yok”, “Olumlu Dünya” gibi Türkiye’nin en çok dinlenen sürekli içeriklerinin yanı sıra, “Karanlık Bölge”, “Dengem” gibi kurmaca diziler de yer alıyor.

    Başroller Öner Erkan ve Sanem Öge’nin haricinde Kerem Atabeyoğlu, Sarp AydınoğluGüliz Gencoğlu ve Ahmet Somers’in yer aldığı KEFE Podcast dizisi altı bölümden oluşuyor. Bölüm uzunlukları 25-40 dakika arasında değişiyor. Altı bölüm toplamda yaklaşık 190 dakikadan oluşuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top