Hesabım
    Milo Ventimiglia, ‘Marvelous Mrs. Maisel’a Konuk Olacak

    Ventimiglia, dördüncü sezonda konuk oyuncu olarak yer alacak

    Milo Ventimiglia, "The Marvelous Mrs. Maisel"in dördüncü sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacağını doğruladı. Ventimiglia'nın oynayacağı karakterle ilgili detaylar gizli tutuluyor. Rol onu, Ventimiglia'nın daha önce çok sevilen “Gilmore Girls” dizisinde birlikte çalıştığı “Maisel”in yaratıcısı Amy Sherman-Palladino ile yeniden bir araya getiriyor.

    Ventimiglia ayrıca, Amazon şovuna üçüncü sezonda katılan Sterling K. Brown ile birlikte diziye katılan ikinci “This Is Us” yıldızı olacak. Ventimiglia, “This Is Us” ve “Gilmore Girls” dizilerindeki rollerine ek olarak “Heroes” gibi dizilerde ve “Rocky Balboa”, “The Art of Racing in the Rain” ve “Kiss of the Damned” gibi filmlerde oynadığı rollerle biliniyor.

    Ventimiglia, hit dizinin gelecek sezonu için duyurulan en son konuk yıldız oldu. Mart ayında John Waters'ın da açıklanmayan bir konuk rolüyle gösteriye katıldığı bildirildi. “The Marvelous Mrs. Maisel”, Daniel Palladino ile birlikte yürütücü yapımcılık yapan Sherman-Palladino tarafından yaratıldı. Rachel Brosnahan, aynı zamanda Alex Borstein, Tony Shalhoub, Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin PollakCaroline Aaron ve Jane Lynch'in de yer aldığı şovda, Mrs. Maisel olarak yer alıyor.

    Dizi bugüne kadar 20 Emmy Ödülü ve her iki ödül töreninde de en iyi komedi dizisi olmak üzere üç Altın Küre kazandı. Borstein, bir komedide en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında iki kez Emmy kazanırken, Brosnahan, Lynch, Shalhoub ve konuk yıldız Luke Kirby de dizi için heykelcikler alan isimler arasına girmeyi başardı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top