Hesabım
    Chris Lowell, "How I Met Your Father"ın Kadrosunda

    Spin-off projesinde kadro şekilleniyor

    Jeff Kravitz/FilmMagic

    Chris Lowell (Promising Young Woman), Hulu'nun uzun süre yayınlanan efsaneci CBS komedisi How I Met Your Mother'a doğrudan bağlı olan How I Met Your Father dizisinde Hilary Duff'la başrolü paylaşıyor. Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger tarafından yaratılan ve yazılan How I Met Your Father, yakın gelecekte, Sophie'nin (Duff) oğluna babasıyla nasıl tanıştığının hikayesini anlatacak.

    Hikaye 2021'de, Sophie ve birbirine sıkı sıkıya bağlı arkadaş grubunun kim olduklarını, hayattan ne istediklerini, flört uygulamaları ve sınırsız seçenekler çağında nasıl aşık olunacağını bulmaya çalışırken gösterecek. Lowell, arkadaşlarından biri olan, zeki, biraz üstün ve aşk konusunda alaycı olan Jesse'yi oynayacak. O, geçimini sağlamak için Uber sürücüsü olarak çalışan ve en iyi arkadaşı Tom ile birlikte yaşayan, hevesli bir müzisyen.

    Hilary Duff, selefine benzer şekilde çok karakterli ve tek kamera yaklaşımını kullanacak olan serinin yapımcılığını da üstleniyor. How I Met Your Mother'ın yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas, 20th Television'dan gelen How I Met Your Father'ın yapımcılığını üstleniyor. Adam Londy yardımcı yapımcı olarak görev yapıyor.

    Lowell, Emerald Fennell'in Oscar'a aday gösterilen Promising Young Woman filminde Carey Mulligan'ın karşısında ve Breaking News in Yuba County filminde Allison Janney'le birlikte rol aldı. Shonda Rhimes'ın yakında çıkacak olan Netflix dizisi Inventing Anna'nın yanı sıra Damon Thomas'ın My Best Friend's Exorcism adlı yapımında Amazon için tekrar eden bir rolün çekimlerini tamamladı. Yakın zamanda Jenji Kohan'ın Netflix dizisi G.L.O.W.'da Bash Howard olarak rol aldı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top