Hesabım
    AMC, "Vampirle Görüşme" Dizisi İçin Onay Verdi

    İkonik film, TV dünyasına transfer oluyor

    AMC, Anne Rice'ın “Interview With the Vampire" romanının bir dizi uyarlaması için resmen çalışmalara başladı. Dizi siparişiyle ilgili haberler, AMC'nin Rice'ın "The Vampire Chronicles" ve "The Lives of the Mayfair Witches" kitap serisinin haklarını aldığını bildirmesinden bir yıldan biraz uzun bir süre sonra geldi. Kanal, diziye sekiz bölümlük bir sipariş verdi.

    Rolin Jones, AMC Studios'la yaptığı genel anlaşma kapsamında dizide yazar, yönetici yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Mark Johnson, AMC Studios'la yaptığı genel anlaşma kapsamında, Anne Rice ve Christopher Rice'la birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. Johnson'ın AMC Networks'le uzun bir geçmişi var ve “Breaking Bad”, “Better Call Saul”, “Halt and Catch Fire” ve “Rectify” gibi dizilerde baş yapımcı olarak çalıştı. “Interview with the Vampire, daha önce 1994 yılında Tom Cruise, Brad PittKirsten Dunst ve Antonio Banderas'ın başrollerini paylaştığı bir filme uyarlanmıştı.

    AMC Networks ve AMC Studios orijinal programlama başkanı Dan McDermott, “Bu efsanevi Anne Rice koleksiyonunu bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce edindiğimizden beri dört gözle beklediğimiz bir andı. Bu hikayenin ABD'de ve dünya çapında şimdiden milyonlarca hayranı var, tüm koleksiyonu geliştirmek için çalışmaya devam ederken, Rolin ve Mark tarafından hayata geçirilen klasiğin bu yeni yorumunu paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    Satın alma anlaşması, dünya çapında 150 milyondan fazla kopya satan iki kitap serisi arasındaki 18 kitabı kapsıyor. İki serideki kitaplar arasında “Interview with the Vampire”, “Queen of the Damned”, “The Vampire Lestat” ve “The Witching Hour” yer alıyor. Anne Rice, 30'dan fazla romanı olan bir New York Times Çok Satan yazarı. İlk romanı “Interview with the Vampire”, 1976'da yayınlandı ve dünya çapında en çok satan romanlardan biri oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top