Hesabım
    Antonio Banderas, ‘The Monster of Florence’ Dizisinin Başrolünde

    Oscar adayı oyuncu, TV projesiyle karşımıza çıkacak

    Oscar adayı Antonio Banderas (“Pain and Glory”), Studiocanal'ın, Douglas Preston ve Mario Spezi'nin New York Times çok satan kitaplar listesine giren eseri “The Monster Of Florence: A True Story”den uyarlanan altı saatlik mini dizisi “The Monster of Florence”ta rol alacak. “The Monster Of Florence”, Amerikalı yazar Preston ve İtalyan suç muhabiri Spezi tarafından yürütülen olağanüstü gerçek soruşturmayı işliyor ve Studiocanal'ın “Avrupa tarihinin en perçinli ve kötü şöhretli seri cinayet vakalarından biri” olarak tanımladığı olayla ilişkilendiriyor.

    Banderas, Spezi'yi oynayacak. “A Royal Affair”le Akademi Ödülü'ne aday gösterilen Danimarkalı Nikolaj Arcel diziyi yönetecek. Susanne Bier'in Oscar ödüllü “In a Better World” filminin senaryosunu da yazan Arcel ve Anders Thomas Jensen dizinin senaryoyu birlikte kaleme alacak. Arcel ayrıca, Noomi Rapace'in başrolde olduğu orijinal “The Girl with the Dragon Tattoo”nun yazarlarından biri. Banderas ve Emanuel Nuñez yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

    Müfettişler, İtalyan polisi tarafından soruşturma konusu olurken ve Spezi katil olmakla bile suçlanırken, gerçek suç türüne özgün bir dönüş olarak tanımlanan hikaye, yarım milyondan fazla sattı ve 24 dilde yayınlandı. Dizi, Preston ve Spezi'nin katili nasıl tanımladığını anlatacak ve hatta Preston'ın onunla “korkutucu bir röportaj” olarak tanımladığı şeyi yapacak. Daha sonra ikisi, Preston'ın sözleriyle, üzücü bir duruma düştüler. Savcılık olayı kan davasına dönüştürdü, telefonları dinlendi, takip edildiler ve polis tarafından tehdit edildiler. Mario'nun tutuklanması ve Floransa Canavarı olmakla suçlanmasıyla sonuçlanan olaylar yaşandı.

    Proje, Studiocanal'ın yakın zamanda yaptığı bir başka büyük hamleyi işaret ediyor. Şirket, “Paris Police 1900” için güçlü bir ilk satış yakaladığını duyurdu. Bunun yanı sıra, Sergio Corbucci'nin 1966 tarihli klasik Western filminin İngilizce yeniden yorumlanması olan Sky/Canal Plus destekli “Django”nun da dünya çapındaki dağıtımının çoğunu bitirdiğini bildirdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top