Hesabım
    Jemaine Clement ve Taika Waititi Yeni Bir Dizinin Peşinde!

    What We Do In The Shadows'un ardından ikili yeniden bir araya geliyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin sevilen yönetmeni Taika WaititiWhat We Do In The Shadows mockumentary filminde birlikte çalıştığı Jemaine Clement ile bir dizi için yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor. Televizyonda yayınlanacak olan dizi bir komedi yapımı olacak. 

    Jemaine Clement, Taika Waititi ile birlikte yürüttüğü çalışma konusunda şu sözleri sarf etti: "Taika ve ben henüz yazmaya başladığımız bir dizi üzerinde çalışıyoruz. Henüz hakkında çok şey söyleyemem. Ama diziyle ilgili eğlenceli olan ve heyecanlandıran şey, hep yapmak istediğim şekilde uzun süreli bir sit-com olacak olması. Dizi bir aksiyon macera komedisi. Daha önce yaptıklarımdan farklı olacak. Bugüne kadar üç sit-com yaptım. Umuyorum ki hala çok komik bir macera dizisi olur."

    Dizinin adı da dahil olmak üzere hakkında elimizde pek bir bilgi bulunmuyor. What We Do In The Shadows mockumentary filmi, Taika Waititi ve Jemaine Clement'in yanı sıra Jonny Brugh'u başrolüne yerleştiriyordu. Vampirlerin günlük yaşamı hakkında inanılmaz eğlenceli bir belgesel sunan film, başarısının ardından diziye dönüştürüldü. Ayrıca Wellington Paranormal isimli bir spin-off dizisi bulunuyor. İki dizi de yayın hayatına devam ediyor.

    Taika Waititi, son olarak Thor: Love and Thunder filminin çekimlerini tamamladı. Jemaine Clement'i ise James Cameron imzalı Avatar serisinin devam filmlerinde izleme fırsatı bulacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top