Hesabım
    Fantastik Amazon Dizisi "The Wheel of Time"dan Teaser!

    The Wheel of Time, Rosamund Pike'ı başrolü yapacak!

    The Wheel of Time, 6 bölümlük ilk sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Rosamund Pike'ın başrolünde bulunduğu diziden ilk logolu teaser paylaşıldı. Henüz Amazon'da gösterimini yapmaya başlamamış olmasına rağmen dizi, şimdiden ikinci sezon onayını aldı.

    Amazon, The Wheel of Time'ın ilk sezon hazırlıkları devam ederken geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde ikinci sezona yeşil ışık yakmıştı. Yayınlanan teaser'dan dizi hakkında pek bir bilgi edinebildiğimiz söylenemez. Ama Amazon'un bu yapım hakkında iddialı olduğu gerçeğini de dile getirebiliriz. Hatta fantastik türdeki The Wheel of Time'ın Netflix'in Shadow and Bone'u, The Witcher'ı ve HBO'nun Game of Thrones spin-off dizileriyle yarışabileceği söyleniyor.

    Robert Jordan'ın çok satan romanlarından uyarlanarak diziye aktarılan The Wheel of Time, kadınlardan kurulu bir organizasyonun üyesi olan Moiraine’in maceralarını işliyor. Moiraine, beş kadın ve adamdan oluşan bir grupla, dünyayı dolaşacağı zorlu bir yolculuğa atılır. Moiraine, aralarından birinin dünyayı kurtaracağı ya da yok edeceği kehanet edilen seçilmiş kişi olduğunu düşünür.

    Agents of S.H.I.E.L.D., Hemlock Grove ve Chuck'tan tanıdığımız Rafe Judkins'in showrunner'ı olduğu The Wheel of Time, 2021 yılı içerisinde Amazon Prime üzerinden prömiyerini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top