Hesabım
    Eski Fox New Spikeri, Taciz Suçlamaları Yüzünden CEO Suzanne Scott'ı Mahkemeye Verdi!

    Ed Henry, istismar suçlamalarının karalama olduğunu düşünüyor.

    Geçtiğimiz yıl Amerika'daki Fox News'dan kovulan spiker Ed Henry, kendisini cinsel istismar ile suçlayan Fox News CEO'su Suzanne Scott'ı mahkemeye verdi. Henry'nin Scott'ı mahkemeye verme nedeni ise onu ve kariyerini karaladığına inanması oldu.

    Ed Henry, tecavüz suçlusu olarak anılmak istemediği için kendisini suçlayan Suzanne Scott'ı mahkemeye verdi. Ayrıca Henry'nin iddialarına göre Scott, bazı cinsel istismar olaylarının üzerini kapatmaya çalışıyor. Davada eski Fox çalışanının Scott'ın esas suistimallerden dikkatleri başka yöne çekmesi ve bu nedenle Ed Henry'yi kovması konusu işlenecek.

    Tüm bunların yanı sıra kendini savunan Ed Henry, Fox News'un başkanı Jay Wallace'ın altında çalışanlarla ilişkisi olduğunu iddia etti. Bu durumda Wallace da mahkemenin gündemine dahil oldu. Fox News'dan gelen açıklama ise şöyle: "Bir yıl önce yaptığımız açıklamada olduğu gibi Fox News Media olarak, eski bir çalışanımızın söyledikleriyle birlikte Ed Henry'nin istismar uyguladığı iddialarının farkına vardığımız andan hemen sonra acil olarak bir soruşturma başlattık. Bulduklarımızın kasıtlı olarak istismar etmesi üzerine olmasının ardından derhal Henry ile ilişkimizi kestik ve bunun tamamen arkasında olduk. Hayatını sayısız evlilik dışı ilişki ile yanlış yola sürükleyen Henry'nin kendini rezil eden bu umutsuzca yaptığı asılsız suçlamalar karşısında hazırlıklıyız."

    Ayrıca Fox'tan gelen açıklamayla birlikte Jay Wallace hakkındaki iddiaların soruşturulduğu söylendi. Sonucunda ise iddiaların yanlış olduğu ve Wallace'ın aklandığı belirtildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top