Hesabım
    Barış Arduç Başrollü Alparslan Dizisne Fahriye Evcen Dahil Edildi

    Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan dizisinin yeni başrolü açıklandı.

    TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Alparslan dizisinde Barış Arduç'a eşlik edecek olan isim değiştirildi. Dizinin başrolüne yıldız oyuncu Fahriye Evcen geçti. Daha önce Barış Arduç'a dizide Melis Sezen'in eşlik edeceği açıklanmıştı.

    İlk adı Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan olan ve sonradan Alparslan olarak adı değiştirilen dizinin yeni başrol oyuncusu Fahriye Evcen oldu. Evcen'in kariyeri Yaprak Dökümü dizisiyle başlamış, Çalıkuşu, Sonsuz AşkAşk Tutulması gibi yapımlarla karşımıza çıkmıştı. Hatta Fahriye Evcen, Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak filminde yıldız İtalyan oyuncu Claudia Cardinale'nin gençliğine hayat vermişti. Şimdi ise oyuncuyu TRT1 dizisi Alparslan'da izleme şansı yakalayacağız.

    Söylenenlere göre Alparslan dizisi Ağustos ayının sonu ya da Eylül ayının başı gibi yayın hayatına başlayacak. Dizide Sultan Alparslan olarak Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Barış Arduç'u izleyeceğiz. Alparslan, Türkler'in Orta Asya'dan Anadolu'ya geliş döneminde mücadele veren komutan olarak biliniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top