Hesabım
    Kevin Costner Başrollü Yellowstone'un 4. Sezonu İçin Tarih Belirlendi

    Yellowstone kaldığı yerden devam ediyor!

    Taylor Sheridan ve John Linson'ın yaratıcısı olduğu neo-western temalı dizi Yellowstone'un yeni sezonunun yayın tarihi resmi olarak açıklandı. Usta oyuncu Kevin Costner'ın yıldızı olduğu Yellowstone'dan ayrıca bir teaser paylaşıldı.

    Utah ve Montana'da çekimleri yapılan Yellowstone dizisinin dördüncü sezonu yolda gibi görünüyor. Paramount Network'te prömiyerini yapacak olan dizinin yeni sezonunda Duttonlar geri dönüyor. Ayrıca Bağımsızlık Günü kutlamaları boyunca dizinin ilk üç sezonu maraton şeklinde yayınlanacak. Yellowstone maratonu 3 Temmuz'da start verecek ve 5 Temmuz'a kadar devam edecek. Yellowstone 4. sezonu ise sonbahar aylarında yayın hayatına başlayacak.

    Yellowstone’da, Montanalı çiftçi aile Duttonların hikayesini ele alınıyor. Kevin Costner’ın Amerika’nın en büyük arazilerinden birinin sahibi olan John Dutton karakterini canlandırdığı dizide, her kesimden çeşitli saldırılara maruz kalan Dutton çiftliği üzerinden dönemin Amerikasında yaşanan güç savaşları anlatılıyor. Paramount ayrıca Yellowstone'un geçmişini anlatan Yellowstone 1883 dizisi için yeşil ışık yaktı. Taylor Sheridan ile bu konuda anlaşma yapıldı.

    Kevin Costner son olarak Jonathan Kent'i seslendirerek Justice League'de yer almıştı. Öncesinde ise Let Him Go, The Highwaymen, Molly's Game gibi yapımlarda yıldız olmuştu. Yellowstone'da Costner'a Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole HauserKelsey Asbille gibi isimler eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top