Hesabım
    Amazon Video Prime'da Temmuz'da Neler Var?

    Amazon, Temmuz ayında yepyeni yapımları karşımıza çıkarıyor.

    Geçtiğimiz yıl içerisinde Türkiye'deki izleyicilere kapılarını açan Amazon Video Prime'ın Temmuz programı resmi olarak açıklandı. Ülkemizdeki kütüphanesine yepyeni ve merakla beklenen popüler filmler ekleyen Amazon Video Prime, Temmuz ayında da izleyicilerini bekleyemeye devam ediyor olacak. Amazon Prime'ın Temmuz ayında yayınlanacak yapımlarından öne çıkanlar arasında The Tomorrow War, Making The Cut ve Jolt bulunuyor.

    The Tomorrow War, başrolüne Chris Pratt'i yerleştiriyor. Bilim kurgu ve aksiyon türündeki film, 2 Temmuz tarihinde Amazon'daki yerini aldı. Chris McKay'in yönetmeni olduğu The Tomorrow War, dünya dışı varlıklar tarafından işgal altına alınan bir dünyayı anlatıyor. Kurtuluşun tek yolu ise geçmişe dönmek olacak. Making The Cut, Türkçe adıyla Dikiş Tutturmak dizisi 16 Temmuz'da Amazon Video Prime'da ikinci sezonuyla birlikte izleyici karşısına çıkacak. 2020 yılında başlayan televizyon programı, bir reality show olarak yerini almıştı. 10 girişimci ve 10 tasarımcının program kapsamında yarıştığı Making The Cut, markalarını bir adım ileriye taşımak isteyen insanların yolculuğunu ekrana taşıyor. Programda Heidi Klum ve Tim Gunn sunuculuğu üstleniyorken, Moschino Kreatif Direktörü Jeremy Scott ve dünyaca ünlü süpermodel Winnie Harlow jüri üyesi olarak onlara eşlik ediyor.

    Jolt filmi Kate Beckinsale'in başrolünde yer aldığı bir aksiyon komedisi olacak. Tanya Wexler'ın yönetmeni olduğu Jolt, öfke kontrolünü sağlamakta sorunlar yaşayan ve cinayet işlemek isteyen bir yapıya sahip olan bir kadının hikayesini Amazon'a taşıyor. Filmde Beckinsale'e Stanley Tucci, Bobby CannavaleSusan Sarandon gibi yıldızlar eşlik ediyor. Jolt filmi, 23 Temmuz'da gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top