Hesabım
    Kevin Smith'in Yaratıcısı Olduğu "Masters of The Universe: Revelation"dan Fragman!

    Yeni He-Man animasyon dizisi, Temmuz ayı içerisinde Netflix'teki yerini alacak.

    Chasing Amy ve Clerks yapımlarıyla akıllara kazınan Kevin Smith'in yaratıcısı olduğu Netflix animasyon dizisi Masters of The Universe: Revelation'dan resmi fragman paylaşıldı. Star Wars serisinin yıldız oyuncusu Mark Hamill'ın seslendirme kadrosunda bulunduğu Masters of The Universe: Revelation, Temmuz ayı içerisinde izleyici karşısına geçecek.

    Türkçe'ye Kainatın Hakimleri: Keşif olarak çevrilen Netflix animasyonu Masters of The Universe: Revelation, bir zamanların sevilen kahramanı He-Man'i yeni bir nesille tanıştırmaya hazırlanıyor. 80'li ve 90'lı yıllarda çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de favori kahramanlarından olan He-Man'in bir kez daha başkahramanı olacağı dizinin konusu şöyle olacak: Eternia gezegeninde, bir prens kaybolur ve Grayskull’un gücünü keşfeder. Bu keşif sonrası He-Man formuna dönüşür. Masters of Universe ekibini kuran He-Man, kötü adam Skeletor'la bir mücadele içine girer. Bu savaştan biri galip çıkacaktır ve evrenin efendisi olacaktır.

    Masters of The Universe'te Skeletor'u Mark Hamill seslendirecek. Lena Headey'i Evil-Lyn, Chris Wood'u He-Man, Sarah Michelle Gellar'ı Teelar, Liam Cunningham'ı Man-At Arms, Stephen Root'u Cringer, Diedrich Bader'ı King Randor / Trap Jaw, Griffin Newman'ı Orko, Tiffany Smith'i Andra olarak izleyeceğiz. Kevin Smith, dizinin yaratıcısı olmasının yanı sıra yürütücü yapımcı olarak görev alıyor. Mattel Television'ın yapımcısı olduğu Masters of The Universe: Revelation'ın senaryosunu Castle Rock ile tanınan Marc Bernardin kaleme aldı.

    Masters of The Universe: Revelation, 23 Temmuz'da Netflix'te gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top