Hesabım
    Sex/Life: Herkes Bu Sahneyi Konuşuyor!

    Sex/Life'ın çok konuşulan sahnesinde neler oldu?

    Netflix'in yeni dizisi Sex/Life, sosyal medyanın gündemine yerleşti. Romantizmi yüksek seviyede tutan Sex/Life, tek bir sahneyle herkesin dizi hakkında konuşmasına neden oldu. Son derece açık bir seks sahnesi, izleyicilerin ilgisini çekti.

    Sex/Life, BB Easton'ın 2016 yılında yayınladığı 44 Chapters About 4 Men kitabından uyarlanarak dizi haline getirildi. Dizide banliyöde yaşayan Billie iyi bir anne ve eştir. Cooper ile evlenmeden önce Billie'nin bambaşka bir hayatı vardır. Billie, iki küçük çocuğuyla günlük aile hayatına bağlı olsa da geçmişe özlem duyar. Özellikle eski erkek arkadaşı Brad ile olan ilişkisine özlem duyan Billie'nin hayatı, eski sevgilisinin yeniden hayatına girmesiyle bambaşka bir hal alır. Billie, cesur cinsel geçmişi ve mevcut yaşamı arasında ikilemde kalır.

    İzleyicilerin gündeminde kendine yer edinen Sex/Life sahnesi, Twitter ve TikTok üzerinden fazlasıyla tartışma konusu haline geldi. Sex/Life izleyicileri, bu sahneyi izleyerek reaksiyonlarını paylaşmayı ihmal etmedi. 3. bölümde yer alan sahnede Cooper'ın spor salonunda duş aldığı ve orada Brad'i gördüğü biliniyor. Kamera sahnede doğrudan oyuncuların penisine odaklandığı için izleyicilerin şok geçirmesine neden oldu. 19. dakikada görülen sahne, böylelikle sosyal medyada Sex/Life'ın konuşulmasını sağladı.

    Stacy Rukeyser'in yaratıcısı olduğu Sex/Life, Netflix üzerinden izlenebiliyor. Dizi, 25 Haziran tarihinde gösterimini yapmaya başlamıştı. İngiltere'de top 10 listesinin ikinci sırasına yerleşirken, ilk sırayı Too Hot To Handle'ın ikinci sezonuna kaptırmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top