Hesabım
    "Aşk 101"in 2. Sezonundan Beklenen Tanıtım Fragmanı Geldi!

    Netflix orijinal dizisi Aşk 101'in merakla beklenen yeni bölümleri yakında platformda!

    Yıldız oyuncu kadrolu yerli romantik dram dizisi Aşk 101'den yepyeni bir tanıtım videosu paylaşıldı. Dizinin ilk sezonu, 2020 yılı içerisinde yayınlanmıştı. Şimdi ise macera, Aşk 101'in ikinci sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor.

    Meriç Acemi'nin senaryosunu kaleme aldığı orijinal yerli Netflix dizisi Aşk 101, global olarak ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon, Sinan, Eda, Osman, Işık ve Kerem'in lisede hayatta kalma maceralarını izlemiştik. Her birinin yaşamlarındaki özel sorunlarına ışık tutan dizi, beğeni toplamıştı. Ayrıca Kemal ve Burcu'nun bir araya geliş hikayesi, dizinin en ilgi çekici bölümlerinden birini oluşturuyordu. Aşk 101'in ilk sezonunun 90'lı yıllarda geçmesine rağmen sezon boyunca her bölüm kısa kısa günümüzden sahneler izledik. Işık, Sinan'ın yıkılmak üzere olan evine gelmiş ve diğerlerine birer mektup yollarayarak yalıya davet etmişti. Eda, davete katılan ilk isim oldu. Ardından 1. sezonu kapının çalması ve yüzlerini göremediğimiz yeni misafirlerin gelmesiyle yeni sezona kapı aralanmıştı.

    Aşk 101'in yeni sezonunda bir kez daha 90'lı yıllara dönüş yapıyoruz. Söylenenlere göre kahramanlarımız geçmişleriyle yüzleşecek. Artık liseden atılmış olan Sinan, Eda, Osman, Işık ve Kerem, hayatta kalmanın farklı yollarını bulacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, İpek Yazıcı, Alina Boz, Selahattin Paşalı, Kubilay AkaPınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu bulunuyor.

    Aşk 101, 30 Eylül tarihinde Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top