Hesabım
    Netflix Dizisi "Transformers: War for Cybertron: Kingdom"dan Fragman!

    Netflix'e War for Cybertron'un son kısmı geliyor.

    Transformers dünyasının sevilen animasyon dizisi Transformers: War For Cybertron, Kingdom isimli üçüncü sezonuyla sona eriyor. Netflix'te yayınlanan diziden resmi bir fragman paylaşıldı. Transformers dizisinin 29 Temmuz tarihinde Transformers: War For Cybertron: Kingdom sezonuyla Netflix'e veda etmesi bekleniyor.

    Dizinin ilk sezonu Transformers: War for Cybertron: Siege, 2020'nin Temmuz ayında izleyici karşısına geçmişti. Autobotlar ve Decepticonlar arasındaki savaşı anlatan dizi, Transformers: War for Cybertron: Earthrise sezonuyla kaldığı yerden devam etmişti. Bu kez de Autobotlar, hem Cybertronlar'ı hem de gezegenleri Ark'ı kurtarmak için savaş veriyorlardı. Üçleme şeklinde ilerleyen Transformers: War For Cybertron: Kingdom'ın fragmanında Beast Wars: Transformers'dan sürpriz bir dostun geldiği görülüyor.

    Rooster Teeth'in prodüksiyonunu üstlendiği Transformers: War For Cybertron, transformers evreninin kökenlerini konu ediyor. Autobotlar ve Decepticonlar zor bir durum ile karşı karşıyadır. Gezegenleri ölümün eşindedir. Bu durum üzerine Autobotlar ve Decepticonlar, AllSpark'ın kontrolü için zorlu bir mücadeleye girişir. F.J. DeSanto, dizinin showrunner'ı olarak görev alıyor. George Krstic, Gavin Hignight ve Brandon Easton, Transformers: War For Cybertron'un senarist kadrosunda bulunuyor. 

    Transformers: War For Cybertron: Kingdom, 29 Temmuz'da Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top