Hesabım
    Succession'ın 3. Sezonundan Fragman!

    "Revolution will be televized!"

    HBO'nun en başarılı ve ses getiren dizilerinden Succession, 3. sezon prömiyerini yapmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonundan resmi bir fragman paylaşıldı. Fragmanda Kendall Roy'un kendini ayna karşısında teşvik etme girişimlerine tanıklık ediyoruz.

    Succession'ın 3. sezon çekimleri pandemi nedeniyle bir süre ertelemeye maruz kalmış ve hayranlarını üzmüştü. Yani kahramanlarımızı görmemizin üzerinden iki yıl geçmiş olacak. Fragmanda yer alan bir replik ise şimdiden sosyal medyaya damgasını vurdu: "The revolution will be televized." Herkesin ortak görüşünün tam zıttı olarak "Devrim televizyonda gösterilecek." akıllarımıza kazınmış bulunuyor. HBO ise fragman paylaşımını yaparken "Bu ailenin bir parçası mısın, değil misin?" sözlerini kullanarak, Roy ailesine yakışan bir yeni sezon açılışı yapıyor.

    Succession'ın yıldızları arasında Jeremy Strong, Brian Cox, Kieran Culkin, Sarah Snook, Matthew MacfadyenNicholas Braun bulunuyor. Dizi ilk iki sezonuyla ödül törenlerini alt üst etmişti. 9 Emmy Ödülü'nün yanı sıra Golden Globe Ödülü ve BAFTA adaylığı bulunuyor.

    Succession'ın 3. sezonu, önümüzdeki sonbahar aylarında HBO'da gösterimini yapmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top