Hesabım
    "Blade Runner: Black Lotus" Anime Dizisinin Yıldız Seslendirme Kadrosu Açıklandı!

    Blade Runner dünyasına Blade Runner: Black Lotus isimli bir anime dizi geliyor!

    Harrison Ford'un yıldızı olduğu Blade Runner'ın dünyasında geçen Blade Runner 2049'u birkaç yıl önce izleme şansı elde etmiş ve bu dünyaya bir kez daha hayran kalmıştık. Şimdi ise Blade Runner'a anime dizi ekleniyor. Blade Runner: Black Lotus adını alan dizinin yıldız bir seslendirme kadrosu olacağı açıklandı.

    Blade Runner: Black Lotus'ın 13 bölümünü Shinji Aramaki ve Kenji Kamiyama yönetiyor. Cyberpunk bir atmosfer yaratan Blade Runner'ın yeni dizisi Black Lotus'un seslendirme kadrosunda Elle rolüyle Jessica Henwick, Joseph rolüyle Will Yun Lee, Alani Davis rolüyle Samira Wiley, Niander Wallace Sr. rolüyle Brian Cox, Wallace Jr. rolüyle Wes Bentley, Marlowe rolüyle Josh Duhamel, Josephine Grant rolüyle Peyton List, Earl Grant rolüyle Stephen Root, Doc Badger rolüyle Barkhad Abdi, Senatör Bannister rolüyle Gregg Henry, Doktor M rolüyle Henry Czerny ve Hooper rolüyle Jason Spisak yer alacak.

    Blade Runner: Black Lotus'un konusuyla ilgili açıklanan detaylı bir bilgi bulunmuyor. Ama bu kez hikayenin içine politikacılar, bilim adamları, kara borsa satıcıları dahil ediliyor. Adult Swim, dizinin İngilizce versiyonunu yayınlayacak. Crunchyroll'da ise Japonca versiyonu yayınlanacak. Black Lotus'un 2021'in sonlarında izleyici karşısına geçeceği söyleniyor. Ama ilk çıkışını Comic-Con@Home 2021 etkinliği aracılığıyla yapacak. Etkinliğin Blade Runner paneli, 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top