Hesabım
    Bong Joon Ho, "Parasite" Dizisinin Muhteşem Olacağını Söylüyor

    HBO dizisi Parasite nasıl olacak?

    2020 yılında Oscar ödüllerini silip süpüren ve Akademi tarihine kazınan Parasite filminin bir süredir diziye dönüştürülme aşamasında olduğu biliniyor. HBO'da yayınlanacak olan dizi, Güney Koreli değil, Amerikalı oyuncuları başrolüne yerleştirecek. Indiewire'ın bildirdiğine göre dizi bir kara komedi olacak. Filmin yönetmeni Bong Joon Ho, hem Parasite dizisi hakkında konuştu, hem de Cannes Film Festivali'nde yeni projesinin müjdesini verdi.

    Bong Joon Ho, Parasite dizisini hayata geçirmek için Adam McKay ile bir çalışma yürütüyor. Yönetmen, film ve dizi hakkında şu sözleri sarf etti: "Parasite, her yerde var olan bir sorun olarak zengin ve fakir aileleri konu edinen bir film. Televizyon dizisi ise umuyorum ki dahiyane olacak. Adam McKay ile birlikte çalışıyorum ve o senaryo ile ilgileniyor. Diziyi Amerika'da çekeceğiz. Konu Fransa'da ve başka yerlerde devam edecek. Birçoğumuz zengin olmayı isteriz. Ama esasen hepimizin içinde fakir olma korkusu var. Parasite'ın HBO adaptasyonuna dahil oldum. Dizi bir kara komedi olacak."

    Bong Joon Ho ayrıca Parasite'ın global bir güç merkezi olacağını söylüyor. Ama Parasite'ın bu kadar önemli bir film haline geleceğini tahmin etmediğini de söylüyor. Yönetmenin beklentilerinin çok daha üstünde olan bir başarıya sahip olan Parasite'ın ardından Bong Joon Ho birçok yeni proje için harekete geçti. Şimdi ise bir animasyon filmi üzerinde çalıştığını açıkladı. Cannes Film Festivali sırasında duyuru yapan yönetmen, animasyon için eşinin eve getirdiği bilim konulu bir kitaptan ilham aldığını ifade etti. Muhteşem denizaltı yaratıkları gören Bong Joon Ho'nun hayalgücünü bu kitap yeniden canlandırmış.

    Yönetmenin bahsettiği kitap Claire Nouvian'ın yazarı olduğu The Deep: The Extraordinary Creatures of the Abyss olarak biliniyor. "Denizaltı renkleri muhteşemdi. Başlangıç noktası kitap oldu. Hikaye ve animasyon bunun üzerinden ilerledi. Animasyon benim gerçekten denemek istediğim bir şey. Sanırım bu proje, gelecek filmimin ardından hayata geçirilecek. Görsel efektler için bir ekibim var. 2025 ya da 2026'da gösterime girebilir."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top