Hesabım
    "The Boys"da Homelander, Vought News'un Ana Başlığı Oldu

    The Boys'un üçüncü sezonundan yeni bir video paylaşıldı.

    Amazon Video Prime'ın karanlık tonlu süper kahraman dizisi The Boys'dan yeni bir video paylaşıldı. Eric Kripke'nin yaratıcısı olduğu The Boys dizisinin üçüncü sezonuna hazırlanılıyor. Paylaşılan özet niteliğindeki videoda, meşhur süper kahraman şirketimiz Vought'un haberlerine Homelander'ın çıktığını görüyoruz.

    Parodi haber bülteni Vought News'da haberlerin sunulduğu bir video geldi. Haberde Storm ile Homelander'ın ayrılığının da konuşulduğu görülüyor. Hükümet yanlısı haberler sunduğu apaçık görülen Vought News'da ayrıca hükümetin zorla insanları süper kahraman yapmadığından bahsediliyor. Kadın kahramanlarımızın yer aldığı film olan Dawn of The Seven ile de Dawn of The Dead filmine gönderme yapılıyor. Tüm bu haberlerin 2. sezonu özetlediği görülüyor.

    The Boys'un ilk sezonunda Hughie'nin sevgilisinin ansızın bir Sup tarafından öldürülmesi üzerine intikam almaya çalışma maceralarını izlemiştik. Yolu Billy Butcher ile kesişmiş ve ancak bu şekilde şansı yaver gitmişti. İkinci sezonda ortalık biraz daha karışmış ve işin içine yaşlanmayan Nazi süper kahraman Storm dahil olmuştu. Esas 7 kahramanımızın taraf değiştirmeye başladığını gördüğümüz ve liderlik koltuğunun sallantıya geçmesine tanık olduğumuz 2. sezon, ilk sezona göre daha durağan geçse de harika bir final bölümüyle sonlanmıştı.

    Söylenenlere göre Vought News'un anchorman'i Cameron Coleson'ı üçüncü sezonda göreceğiz. Matthew Edison, karaktere hayat veriyor olacak. Söylenenlere göre karakter için Fox News'dan ilham alındı. Geçtiğimiz ay içerisinde de Vought için açılan Youtube kanalında Starlight'ın seslendirdiği "Never Truly Vanish" parçası yayınlanmıştı.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Antony Star, Erin Moriarty, Jack Quaid, Karl Urban, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chase Crawford, Tomer CaponAya Cash gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top