Hesabım
    Joseph Gordon Levitt'li Apple Dizisi "Mr. Corman"dan Fragman!

    Mr. Corman, yakında Apple TV+'taki yerini alacak.

    Joseph Gordon Levitt, küçük ekranlara Mr. Corman dizisiyle dönüş yapıyor. Apple TV+'ta yayınlanacak olan dizinin resmi fragmanı paylaşıldı. 10 bölümden oluşan dizide Levitt aynı zamanda yönetmen ve yazar görevini üstleniyor. Dizi, müzik kariyeri yapmak isteyen ama başaramayan bir öğretmenin hikayesini anlatıyor.

    Mr. Corman'ın konusu ise şöyle: Mr. Corman, San Fernando Vadisi'ndeki bir devlet okulunda öğretmenlik yapan genç bir adamın hayatına odaklanıyor. Daha iyi bir şans veya duruşla Josh Corman bir rock yıldızı olabilirdi. Ancak hayatta yaptığı tercihler sonucu Josh şimdi beşinci sınıf öğrencilerine öğretmenlik yapıyor. Yaşadığı hayata minnettar olan Josh, bazı zamanlar dünyada mutluluğu bulmak için mücadele eder.

    Mr. Corman'ın oyuncu kadrosunda Joseph Gordon Levitt'in yanı sıra Arturo Castro, Debra Winger, Bobby Hall, Alexander Jo, Juno Temple, Jamie Chung, Shannon Woodward ve Hector Hernandez bulunuyor. Joseph Gordon Levitt, bir yıldıza dönüşmeden önce de televizyon için birçok projede rol almıştı. 3rd Rock From the Sun, oyuncunun kariyerinin başlangıç noktalarından biriydi. Sinemada ise Snowden, Lincoln, Looper, Inception, The Dark Knight Rises, 50/50 gibi yapımlarla kariyerini inşa etmişti. Bu sırada da kısa film ve belgesel filmler çekti.

    Mr. Corman dizisi, A24'ün imzasını taşıyor. Dizi, Apple TV+ komedisi olarak gösterimini yapacak. Mr. Corman, 6 Ağustos tarihinde ilk iki bölümüyle platformda prömiyerini yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top