Hesabım
    Oscar Isaac ve Jessica Chastain'li "Scenes From A Marriage"den Teaser!

    HBO dizisi Scenes from a Marriage'den resmi detaylar paylaşıldı.

    HBO mini dizisi olarak gösterimini yapması planlanan Scenes From A Marriage'den resmi bir teaser paylaşıldı. Oscar Isaac ve Jessica Chastain'in başrolünü paylaştığı dizi, Ingmar Bergman imzalı klasik İsveç dizisinden uyarlanarak ekranlara bir kez daha aktarıldı.

    Oscar Isaac ve Jessica Chastain, A Most Violent Year'ın ardından yeniden çift olarak karşımıza çıkıyor. Orijinal Scenes From A Marriage yapımı, esasında 6 bölümden oluşan bir diziydi. Ancak Amerika'da bir film olarak gösterime sokulmuştu. Liv Ullman ile Erland Josephson'un başrolünü paylaştığı dizi, yıllarca kargaşa içerisinde süren bir evliliğin hikayesini anlatıyor. Evlilik, sadakatsizlik, boşanma ve eski çiftin yeni partnerlerle hayat kurmasından oluşan süreç ekranlara aktarılıyor. Şimdi ise Ullman ve Josephson'un yerini Isaac ve Chastain alıyor.

    Scenes From A Marriage'in yazar ve yönetmenliğinde The Affair'in ortak yaratıcısı Hagai Levi'nin imzası bulunuyor. Yürütücü yapımcılar arasında ise Levi, Isaac, Chastain, Amy Herzog, Lars Blomgren, Daniel Bergman, Blair Breard ve Michael Ellenberg yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Isaac ve Chastain'in yanı sıra Corey Stoll, Sunita Mani, Maury GinsbergNicole Beharie gibi isimler yer alıyor.

    Oscar Isaac'in adı, eşi Elvira Lind ile birlikte ülkemizde son birkaç ayda birçok kez anıldı. Elvira Lind'in Oscar adayı kısa filmi The Letter Room'un Türkiye'de çekilen ve dünya çapında festivallerde boy gösteren Görülmüştür filmine sahne sahne benzemesi ortalığı karıştırmıştı.

    Scenes From A Marriage, Eylül ayı içerisinde HBO'daki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top