Hesabım
    Mike Flanagan, Popüler Çizgi Roman "Something Is Killing The Children"ı Uyarlıyor

    Something Is Killing The Children, Netflix dizisi oluyor.

    Haunting of Hill House ve Haunting of The Bly Manor'ın başarılı yaratıcısı Mike Flanagan, Netflix için yeni bir dizi çekmeye hazırlanıyor. Dizi, Boom! Studios imzalı Something is Killing the Children çizgi romanlarından uyarlanacak.

    2019 yılının Eylül ayında yayınlanmaya başlanan Something is Killing the Children, 2020'de Eisner Ödülleri'ne aday gösterilmişti. Şimdi ise Mike Flanagan imzalı bir Netflix dizisine dönüşüyor. James Tynion IV'un yazarı, Werther Dell’Edera'nın ise çizeri olduğu çizgi romanlar, canavar öldüren gizemli bir yabancıya odaklanıyor.

    Something is Killing the Children'ın resmi konusu ise şöyle: Amerika'nın kalbinde olan ve yaşamın yavaş aktığı bir kasabada çocuklar korkunç şekilde ölmeye başlar. Polis, vahşi cinayetler karşısında şaşkına döner ve katili yakalamak için büyük mücadeleye girişirler. Ama kabul etmedikleri bir şey vardır. Gölgelerden çıkıp gelen gizemli canavarlar çocukları yakalıyor, ikiye ayırıyordur. İnanmamalarının en önemli sebebi de bu canavarları yalnızca diğer çocukların gördüklerini iddia etmesidir. Erica Slaughter kasabaya adım atar ve bu canavarlar problemini çözme kararı alır. Ama kasaba halkı çocuklarının yaşamını bu gizemli yabancıya emanet edebilecek midir? Daha da önemlisi çocuklar, sırlarını vermek için bu yabancı yetişkine güvenecek midir?

    Mike Flanagan popülerlik kazanmasından önce 2011 yılında Absentia filmiyle ilgileri üzerine çekmeye başlamıştı. Oculus, Dobaara: See Your Evil, Ouija: Origin of Evil, HushGerald’s Game ile kariyerinde büyük yükseliş yaşayan yönetmen, Netflix ile çalışmasına The Haunting of Hill House ve The Haunting of The Bly Manor ile devam ederek başarı yakalamıştı. Son olarak yönetmen, The Shining'in devam filmi niteliğindeki Doctor Sleep'i hayata geçirdi. Ancak film, gişede geride kaldı.

    Something is Killing the Children projesi henüz geliştirme aşamasında. Ne zaman hayata geçirileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top