Hesabım
    The Godfather Konulu Dizi "The Offer"ın Çekimleri Başladı!

    Paramount+, mini dizi The Offer için harekete geçti.

    Francis Ford Coppola'nın hayata geçirdiği ve kült yapımların başında gelen The Godfather'ın yapım aşaması The Offer ile dizi oluyor. Paramount+ orijinal yapımı olarak hayata geçirilen The Offer'ın çekimleri başladı. Orijinalinde The Offer dizisinin başrolünde Armie Hammer yer alıyordu. Ancak oyuncunun skandalları nedeniyle başrolde değişikliğe gidildi.

    Çekimleri başlayan The Offer'da Armie Hammer'ın yerini Miles Teller aldı. Oscar ödüllü yapımcı Albert S. Ruddy, The Offer'ın arkasındaki isimlerden biri olarak ekipte bulunuyor. Ruddy'nin kamera arkası ile ilgili bildiği hikayelerden uyarlanarak dizi çekiliyor. The Offer'ın oyuncu kadrosunda Robert Evans rolüyle Matthew Goode, Francis Ford Coppola olarak Dan Fogler, Charles Bluhdorn olarak Burn Gorman, Barry Lapidus olarak Colin Hanks, Joe Colombo olarak Giovanni Ribisi, Marlon Brando olarak Justin Chambers, Bettye McCart olarak ise Juno Temple karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    The Offer 10 bölümden oluşacak. Dizinin aynı zamanda yaratıcısı olan Nikki Toscano ve Emmy adaylığı bulunan Michael Tolkin The Offer'ın senaryosunu yazdı. Rocketman'de imzası bulunan Dexter Fletcher, The Offer'ın ilk birkaç bölümünü yönetiyor.

    Bu sırada The Offer ile aynı konuya sahip bir film çekiliyor. Oscar Isaac ve Jake Gyllenhaal'un başrolünde yer alacağı bir kamera arkasını anlatan film, yakında hayata geçirilecek. The Offer'ın ne zaman izleyici karşısına geçeceği bilinmiyor. Ama 2022 yılının takvimi için uygun bir zaman düşünüldüğü söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top