Hesabım
    BluTV'nin Yeni Dizisi "Saklı"nın Çekimleri Başladı!

    Saklı dizisinin çekimlerinin başladığı duyuruldu.

    Yıldız kadrolu BluTV dizisi Saklı'nın çekimlerine başlandığı resmi olarak duyuruldu. Saklı dizisinin oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Fırat ÇelikAhmet Rıfat Şungar ve Defne Kayalar yer alacak. Türkiye'nin önde gelen dijital streaming platformlarından BluTV, yeni projelerle karşımıza çıkmaya devam ediyor.

    BluTV bugüne kadar Sokağın Çocukları, Yarım Kalan Aşklar, Behzat Ç., Saygı, Alef, Bozkır, Yeşilçam, S1 F1R B1R gibi onlarca yerli yapımı izleyici karşısına çıkardı ve başarı yakaladı. Şimdi ise bu projelere bir yenisi ekleniyor. Saklı isimli dizinin yönetmenliğini Ömür Atay üstleniyor. Açıklamalara göre Saklı dizisi tutku dolu bir aldatma hikayesini odağına alacak. Saklı, ilk kitabını yazma arifesinde olan bir adam ile acı çeken bir kadının küçük bir tatil kasabasında yollarının kesişmesiyle başlayan yasak aşkı konu ediniyor.

    Saklı'nın oyuncu kadrosunda daha önce de Dudullu Postası dizisiyle BluTV'de görülen Hazar Ergüçlü, Ahmet Rıfat Şungar, Fırat Çelik ve Defne Kayalar yer alacak. Söylenenlere göre Saklı, ilişkileri bambaşka bir bakış açısıyla anlatacak. Saklı dizisinin orijinali İspanya'da büyük ilgi ile karşılanmıştı. Ayrıca Ruth Wilson ve Dominic West'in yıldızı olduğu The Affair dizisi Amerika'da ses getirmişti. Şimdi ise Türkiye versiyonu çekiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top