Hesabım
    Sex Education'ın 3. Sezon Tanıtımı Yayınlandı!

    Netflix'in sevilen dizisi Sex Education yeni sezonuna hazır!

    Laurie Nunn'ın yaratıcısı olduğu popüler gençlik dizisi Sex Education, 3. sezon ile izleyici karşısına geçmek için hazır! Sex Education yeni sezonundan resmi bir tanıtım paylaşıldı. Yeni sezonda Moordale okulunda büyük değişim rüzgarlarının estiğini, Sex Education'ın kendine has mizah anlayışı ile harmanlanmış bir şekilde tanıtımda görüyoruz.

    Asa ButterfieldEmma Mackey ve Gillian Anderson gibi yıldız isimlerin başrolünde yer aldığı ve yepyeni genç isimleri televizyon dünyasına kazandıran Sex Education'ın yeni sezonu için geri sayım başladı. 3. sezonun senaryosunda Sophie Goodhart, Selina Lim, Mawaan Rizwan, Temi Wilkey ve Alice Seabright'ın imzası bulunuyor. Ben Taylor ve Runyararo Mapfumo, Sex Education 3. sezonun yönetmenliğini üstlendi.

    Fragmanda gördüğümüz üzere, Moordale Lisesi'nin yeni müdiresi Jemima Kirke oluyor. Yeşil ekran aracılığıyla Moordale'in reklam filminin çekildiği görülen videoda, yeni müdirenin ardından öğrencilerin okullarını anlattığı görülüyor. Ayrıca Emma Mackey'in kahverengi saçlarına da tanıklık ediyoruz.

    Jason Isaacs, Sex Education 3. sezonun oyuncu kadrosuna katılıyor. Isaacs'in karakteri, Mr. Groff'un gerici tutumda olmayan başarılı kardeşi Peter Groff olacak. Sex Education, 17 Eylül tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top