Hesabım
    Rosa Salazar ve Catherine Keener Başrollü "Brand New Cherry Flavor"dan Fragman!

    Netflix'in yeni dizisi Brand New Cherry Flavor olacak.

    Netflix'in yeni denemesi Brand New Cherry Flavor'dan resmi bir fragman paylaşıldı. Dizi, korku ve gerilim türünde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Brand New Cherry Flavor'ın başrolünde yıldız oyuncular Rosa Salazar ve Catherine Keener bulunuyor.

    Rosa Salazar'ı son olarak James Cameron ve Robert Rodriguez'in imzasını attığı "Alita: Battle Angel" filminde izleme şansı yakalamıştık. Film, kendine büyük bir hayran kitlesi yaratmış, ancak devamı için yeşil ışık yakılmaması olay haline gelmişti. Şimdi ise Salazar, Catherine Keener ile birlikte Brand New Cherry Flavor dizisiyle karşımıza çıkıyor. Dizi, Los Angeles'a giderek film çekmek üzere olan genç bir kadının hikayesine odaklanıyor. Genç kadın, etrafta kediyle gezen bir yabancının garip teklifini kabul edecek ve işler yolundan çıkacaktır. Yabancıdan gelen teklif, genç kadının kimden isterse intikam almasını sağlayacaktır. Tabii bu teklif, fazlasıyla karanlık bir yola sürükleyecektir.

    Brand New Cherry Flavor'ın oyuncu kadrosunda Rosa Salazar ve Catherine Keener'ın yanı sıra, Eric LangeJeff Ward ve Manny Jacinto yer alıyor. Nick Antosca ve Lenore Zion, dizinin showrunnerları olarak görev alıyorlar. İkilinin bir önceki projesi Channel Zero olmuştu.

    Brand New Cherry Flavor, 13 Ağustos'ta Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top