Hesabım
    Yeni beIN Originals Dizisi "Fandom" Yakında beIN Connect'te!

    beIN Connect, Fandom dizisini izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

    Şahin IrmakTuğçe Altuğ ve Eren Vurdem'in başrolünü paylaştığı Fandom dizisi, yakında beIN Connect'teki yerini alacak. Resmi açıklamalara göre Fandom, bir beIN Originals dizisi olarak izleyici karşısına çıkacak. Dizi, televizyon dizisi fanatiklerinin hikayesini anlatacak.

    beIN Connect'te gösterimini yapmaya hazırlanan Fandom dizisi, OM Content'in kurucuları Uğur Atukman Taban ve Itır Özoflu'nun yapımcılığında hayata geçiriliyor. Dizinin yönetmenlik ve senaristliğinde Tayfun Güneyer'in imzası bulunuyor. Fandom, televizyon dizisi hayranlarının sosyal medya üzerinden örgütlenerek "fandom" adını almaları ve dizilerin senaristlerine karşı bir savaş başlatmalarını anlatıyor.

    Fandom, yapacağı kara mizah ile televizyon sektörüne eleştirel bir dille yaklaşacak. Şahin Irmak dizide, Türkiye'nin en ünlü senaristlerinden biri olan Can Aslan'a hayat verecek. Aslan, katıldığı bir programda 9 sezondur senaryosunu yazdığı İhanet Rüzgarı dizisinin finalini yapacağını açıklar. İhanet Rüzgarı'nın hayranlarından biri olan Ferda, fandomluğun dozunu kaçırıp Can'ı tutsak edecek, ele geçirdiği telefonundan sosyal medyada İhanet Rüzgarı'nı bitirmeyeceğini açıklayacaktır. Ferda, daha da ileri gidip, Can'ın ağzından İhanet Rüzgarı senaryosunu yazacaktır. Sonrasında ise Can, Stokholm Sendromu'na yakalanıp Ferda'yı kurtarıcısı olarak görmeye başlar.

    Fandom dizisinin beIN Connect'te ne zaman gösterimini yapmaya başlayacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top