Hesabım
    Amazon, Neil Gaiman İmzalı "Anansi Boys"u İçin Dizi Uyarlaması İstiyor

    Anansi Boys, dizi oluyor.

    Streaming devi Amazon, yeni bir dizi için harekete geçti. Açıklamalara göre Neil Gaiman'ın yazarı olduğu Anansi Boys, dizi olarak ekranlara aktarılıyor. Fantastik türdeki kitap, Batı Afrika'nın düzenbaz tanrısı Anansi'yi odağına alıyor.

    Amazon, Anansi Boys'u 6 bölümden oluşan bir mini dizi olarak ekranlara getirecek. Söylenenlere göre dizinin çekimleri bu yıl içerisinde İskoçya'da yapılacak. Neil Gaiman, Anansi Boys'u 2005 yılında okuyucularıyla buluşturmuştu. Kitap, Charlie Nancy'nin hikayesini anlatıyor. Charlie, fazlasıyla uzaklaşmış olduğu babasının utancıyla yaşıyordur. Ama babası öldükten sonra Charlie önemli bir şey keşfeder. Babası, Anansi tanrısıdır. Bunun ardından Charlie, bir ikiz kardeşi olduğunu öğrenir. Erkek kardeşi Spider bir anda hayatının ortasına yerleşir. Spider, işleri hem daha karmaşık hem de daha tehlikeli hale getirecektir.

    Neil Gaiman'ın yazarı olduğu bir diğer kitap American Gods, yakın zamanda iptal edildi. Üç sezon boyunca Starz'da gösterilen dizi, hayranları böylece hüsrana uğrattı. Good Omens ise Amazon'da yayınlanan bir diğer Neil Gaiman uyarlama dizisi olarak yerini alıyor. Good Omens ise Amazon'un ikinci sezon siparişi vermesiyle birlikte hayranları sevindirmişti. Dizi, cennette yaşayan saf bir melek ve cehennemin en tehlikeli şeytanının arkadaşlık hikayesini anlatıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top