Hesabım
    Michael C. Hall'lu Dexter İçin Yayın Tarihi Açıklandı!

    Dexter aramıza ne zaman dönüyor?

    Miami'nin soğuk kanlı 'uzman' katili Dexter, ekranlara dönüyor. Comic Con@Home etkinliğinde Dexter'ın devam bölümlerinin yayın tarihi açıklandı. Böylelikle Michael C. Hall'u tekrar görme imkanı yakalayacağımız Dexter dizisinin 7 Kasım tarihinde Showtime ekranlarında izleyici karşısına çıkacağı müjdelenmiş oldu.

    Dexter: New Blood adını alan dizi, Dexter Morgan'ın hikayesini anlatmaya devam edecek. Dexter'ın kasırgada kayıplara karışmasının ardından 10 yıl geçmiştir. Dexter, sahte bir isim alır ve Minnesota Iron Lake'teki bir kasabada yaşar. Dexter yeni hayatına alışmaya çalışırken birden yeniden kan dökülmeye başlamasıyla eski hayatından izler ortaya çıkar.

    Dexter: New Blood'ın oyuncu kadrosunda Michael C. Hall'a Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah, Jack Alcott, Clancy Brown, Jennifer Carpenter ve John Lithgow eşlik edecek. Dexter showrunner'ı Clyde Phillips'in Dexter: New Blood'da imzası olacak. Orijinal dizi, 2006 ile 2013 yılları arasında ekranlarda gösterimini yapmıştı. Primetime Emmy ve Golden Globe adaylıkları ile ödüllerine layık görülen Dexter, 3 milyondan fazla izleyici kitlesine sahipti. Buna diziyi yasa dışı yollardan izleyenler de katılırsa kat kat fazla bir kitleye sahip olduğu söylenebilir.

    Dexter: New Blood, 7 Kasım 2021'de hayranlarıyla yeniden buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top