Hesabım
    La Casa De Papel 5. Sezon Fragman Tarihi Açıklandı!

    La Casa De Papel'den yeni bir teaser paylaşıldı.

    Netflix'in popüler İspanya yapımı dizisi La Casa De Papel'in 5. sezonu yaklaştıkça hayranlarını heyecanlandırıyor. Netflix'ten gelen yeni bir teaser ile birlikte 5. sezonun fragmanının ne zaman yayınlanacağını öğrenmiş olduk. Fragman, 2 Ağustos tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

    Yayınlanan teaser'da Profesör'ün zincirlere bağlı olduğunu görüyoruz. La Casa De Papel'in yeni sezon özeti ise şöyle: Sierra dizginleri ele almasının ardından uzun takipler sonucu Profesör’e ulaşır. Lizbon’un Merkez Bankası'na dönmesiyle birlikte ekip, başlarında Profesör olmadan Merkez Bankası’nı soyup oradan kurtulmayı başarabilecek midir?

    La Casa De Papel'in yeni sezonunun yıldızları arasında Álvaro MorteÚrsula Corberó, Itziar ItuñoMiguel HerránJaime LorenteEsther AceboEnrique Arce bulunuyor. Dizinin final sezonu 5. sezon olacak. Böylece tüm dünyanın ilgisini çeken, cosplayleri yapılan, adına kafeler, restorantlar açılan La Casa De Papel'e veda etmiş olacağız. La Casa De Papel 5. kısım, 3 Eylül 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top