Hesabım
    Ted Lasso'dan Dani Rojas'lı Bir Teaser Paylaşıldı!

    Ted Lasso'nun ikinci sezonundan yeni bir teaser paylaşıldı.

    Jason Sudeikis'in başrolünde yer aldığı Ted Lasso dizisi, geçtiğimiz günlerde 2. sezon prömiyerini yapmıştı. Amerikan futbolu temasını ardına alan Ted Lasso, komedi türüyle izleyicilerini mutlu etmeye devam ediyor. Şimdi ise Ted Lasso 2. sezondan yeni bir teaser paylaşıldı. Gerçek biri olmasa da neredeyse gerçek olduğunu düşünüp takım tutmaya başlamamızı sağlayacak olan sporcu Dani Rojas, teaser'da görülüyor.

    Ted Lasso'nun yeni teaser'ına baktığımızda Dani Rojas'ın güvercinler konusunda söyleyeceği çok şey olduğunu görüyoruz. Dizinin konusu ise şöyle: Ted Lasso, bir Amerikan futbol takımını yönetmek için işe alınan bir adamın hikayesini konu ediyor. Ted Lasso, bir Amerikan futbol takımına koçluk yapmak için işe alınır. Ancak Lasso’nun futbol antrenörü deneyimi yoktur. Ted Lossu, koçluk deneyimi olmamasına rağmen takımın başarılı olması için elinden geleni yapar.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Jason Sudeikis'in yanı sıra Dani Rojas rolüyle Cristo Fernández yer alıyor. Stephen Manas, Juno Temple, Moe Jeudy Lamour, Charlie Hiscock, Jeremy Swift, Hannah Waddingham, Brett Goldstein gibi isimler dizinin yıldızları olarak yerini alıyor. Ted Lasso'nun yaratıcıları Sudeikis ve Bill Lawrence oluyor.

    Ted Lasso'nun ikinci sezonu, 23 Temmuz tarihinde yayınlanmaya başladı. 30 Temmuz'da yeni bölüm izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top