Hesabım
    Peacock Dizisi "Departure"ın 2. Sezonundan Fragman!

    Kendra ve ekibi yeni bir gizemi çözmek için mücadele veriyor.

    T.J. Scott ve Vincent Shiao'nun yaratıcısı olduğu Departure dizisinin ikinci sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı. Peacock dijital platformunda yayınlanan dizinin yeni sezonunda Kendra Malley ve ekibinin başına yeni sorunlar açılacak gibi görünüyor. 

    Departure 2. sezon fragmanında 60 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına odaklanılıyor. Bu sırada FBI, çok tehlikeli bir suçluyu serbest bırakacaktır. Kendra'nın suçluların yanı sıra FBI ile de mücadele etmesi gerekecektir. Tren kazasının ardında statü sahibi güçlü kişilerin olduğu ortaya çıkar. Bu durum da Kendra'nın önüne yeni engeller çıkarır.

    Yolcu uçağı Flight 716, Atlantik Okyanusu üzerinde aniden ortadan kaybolduğunda, Kendra Malley, eski patronu ve akıl hocası Howard Lawson tarafından bu gizemli kazayı araştırması ve potansiyel kurtulanları bulması için geri çağrılır. Tüm dünyanın gözü bu olayın üzerindeyken Kendra ve ekibi, kayıp uçağı bulmak için harekete geçer. Uçağın ortadan kaybolmasının pilot intiharından terörizme, teknik kusurdan siyasi komploya kadar birçok nedenden olabileceğini düşünen Kendra, gerçeği bulmak ve tekrar bir olayın olmasını engellemek için çabalar.

    Departure'ın başrolünde Archie Panjabi yer alıyor. Panjabi'nin yanı sıra Christopher Plummer, Jason O’Mara, Kris Holden-Ried, Karen LeBlanc, Donal LogueWendy Crewson gibi isimleri izlemeye devam edeceğiz. Peacock, Departure'ı 5 Ağustos tarihinde yayınlamaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top