Hesabım
    BluTV'den Özge Özpirinçci ve Salih Bademci Başrollü "İlk ve Son" Geliyor

    BluTV, İlk ve Son dizisini yayınlamaya hazırlanıyor.

    Yerli dijital streaming platformu BluTV, farklı kitlelere hitap eden yerli yapımları izleyici karşısına çıkarmaya devam ediyor. Bu kez romantik dram dizisi İlk ve Son, gösterimini yapmaya hazırlanıyor. Özge Özpirinçci ve Salih Bademci başrollü İlk ve Son'dan bir poster paylaşıldı. Ayrıca dizinin yayın tarihi resmi olarak açıklandı.

    İlk ve Son'un senaryosunu aynı zamanda bir diğer BluTV dizisi olan Yarım Kalan Aşklar'ı yazan Hakan Bonomo kaleme aldı. Hayat Şarkısı, Kırmızı Oda, Hercai, Ezel, Tatlı Küçük Yalancılar gibi yapımlarda imzası bulunan Cem Karcı, İlk ve Son'un yönetmenliğini üstlendi. Başrolünü ise Kadın, Aşk Yeniden, Biz Böyleyiz gibi yapımlarla oyunculuğunu kanıtlayan Özge Özpirinçci ile Hakan Bonomo'yla Kiraz Mevsimi dizisinde birlikte çalışan başarılı oyuncu Salih Bademci paylaşıyor.

    BluTV'nin tanımına göre kalplere dokunan sarsıcı bir aşk hikayesi izleyeceğiz. Aşk hikayesinin başlangıcına ve sonuna tanıklık edeceğiz. İlk ve Son, 18 Ağustos'ta BluTV'deki yerini alacak. Özge Özpirinçci aynı zamanda Netflix'te yayınlanacak olan Tolga Karaçelik imzalı Bir Denizaltı Hikayesi dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrol olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top