Hesabım
    Goliath'ın Final Sezonuna İlk Bakış!

    Goliath, sona eriyor.

    2016 yılında yayın hayatına başlayan Goliath, Amazon Video Prime dizisi olarak izleyici karşısına son kez çıkmaya hazırlanıyor. Billy Bob Thornton'ın yıldızı olduğu Goliath, 4. sezonuyla ekranalra veda ediyor. Dizinin final sezonundan yeni bir görsel yayınlandı.

    Amazon'un orijinal dizisi Goliath'ın yeni sezonundan yeni bir görsel paylaşıldı. 240 ülkede gösterimini yapan Goliath, 24 Eylül tarihinde son kez izleyici karşısına çıkacak. Son sezonda Billy McBride, Patty'nin avukat olarak San Francisco'ya gitmesinin ardından geri dönecek. İkili birlikte Amerika'nın opioid sektör devini alaşağı etmeye çalışacaktır. Bu sırada Billy kendi şeytanlarıyla mücadele ediyordur. Patty ise kullanıldığı hissiyle başa çıkamıyordur. İkilinin sadakatleri test edilecek, ilişkileri tehlikeye girecektir. Paranın her şeyi satın alabildiği bu dünyada, kazanabilmek için her şeylerini ortaya dökeceklerdir.

    Parenthood ile tanınan Lawrence Trilling, Fargo ile tanınan Geyer Kosinski, Boardwalk Empire ile tanınan Jennifer Ames ve Steve Turner Goliath'ın yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Dizinin yıldızları arasında ise Billy Bob Thornton, Nina Arianda, Tania Raymonde, Diana Hopper, Julie Brister, Bruce Dern, Brandon ScottJena Malone ve J.K. Simmons bulunuyor.

    Goliath'ın 4. ve son sezonu, 24 Eylül'de Amazon Video Prime'daki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top