Hesabım
    Paris Hilton'lu "Cooking With Paris" Yemek Programından Fragman!

    Netflix programı Cooking With Paris, izleyici karşısına geçmeye hazır!

    Dünyanın yıllar geçse de popülerliğini kaybetmeyen ünlü isimlerinden Paris Hilton, yemek yapma işine girişiyor. Netflix, Cooking With Paris isimli yemek programıyla farklı bir aşçılık formatını izleyici karşısına çıkarıyor. Geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan Cooking With Paris'ten resmi bir fragman paylaşıldı.

    Paris Hilton'un Youtube üzerinden yaptığı yemek programı, bir Netflix show programına dönüştü. Cooking With Paris'in resmi konusu ise şöyle: Paris Hilton yemek yapabiliyor... gibi. Ve Paris, yemek programı geleneklerini alt üst ediyor. Eğitimli bir aşçı değil ve olmaya da çalışmıyor. Ünlü arkadaşlarının yardımıyla yeni tarifler, yeni malzemeler, egzotik mutfak gereçleri deniyor. Virale dönüşen Youtube videosundan ilhamla Paris masasını tamamlamak üzere bizi markete götürecek. Belki de bir şekilde mutfağı öğrenir.

    Cooking With Paris'te Paris Hilton, Kim Kardashian West, Nikki Glaser, Demi Lovato, Saweetie, Lele Pons, Kathy Hilton ve Nicky Hilton gibi birbirinden ünlü isimleri mutfakta ağırlayacak. Hilton, Eli Holzman, Aaron Saidman ve Rebecca Hertz, programın yapımcıları arasında bulunuyor. 6 bölümden oluşan yemek programı, 4 Ağustos 2021 tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top